Hur passar Småbarn Skor

December 8

Hur passar Småbarn Skor


Småbarn växa en mil en minut, och att se till att deras skor passar ordentligt är en pågående uppgift. Det är viktigt för utvecklingen och bekvämligheten av ditt barns fötter att deras skor är rätt storlek. För att hålla fötterna i gott skick och hitta skor som passar bra, måste du mäta ditt barns fötter och låt dem "provköra" skor för ett tag innan de köper dem.

Instruktioner

1 Mät ditt barns fötter varje gång du köper skor. För att få en bra passform, måste du mäta varje fot. Om en fot är större än den andra, måste du storlek skon enligt den större foten.

2 Prova båda skorna på ditt barn. Du kan veta hur länge skon bör bero på att du har mätt båda fötterna, men du måste se till att bredden är korrekt, liksom.

3 Gör ditt barn stå upp när man försöker på skor. Du kommer inte att kunna berätta om skorna passar ordentligt om de står upp.

4 Lämna utrymme mellan ditt barns längsta tå och slutet av skon. För mycket utrymme kan orsaka skor att lossna barnets fötter, men inte tillräckligt med utrymme kan orsaka tårna att gnida mot framsidan av skor. Längden på lillfingret, eller ditt barns tumme är en bra bit för att skjuta för.

5 Låt ditt barn gå runt i butiken för en stund innan du köper nya skor. Om ditt barn klagar passningen av skon eller gå roligt, bör du prova ett annat par för att se om de verkar mer bekväm.

Tips

  • Kontrollera ditt barns fötter för röda märken när du tar av sig skorna och strumpor. Detta är ett bra sätt att berätta om skorna är för hårt.

  

Kommentar