Hur man använder jojobaolja på naglar

February 9

Hur man använder jojobaolja på naglar


Fördelarna med jojobaolja har noterats av kulturer runt om i världen i århundraden. Nu, är en av jojobaolja s vanliga användningsområden för att behandla och reparera naglar. Använd Jojobaolja att återuppliva och reparera dina händer och naglar.

Instruktioner

1 Välj hög kvalitet jojobaolja. Ekologiska oljor skryta högre kvalitet och innehåller eteriska oljor som behövs för kroppen reparation.

2 Identifiera delning eller peeling naglar eller spikar med vertikala åsar. Vertikal spik separation eller uppdelning tyder på en brist på fukt eller kroppsoljor flyter på naglarna. Det kan också signalera en åldrandeprocessen kan bidra till att bekämpa med hjälp av jojobaolja.

3 Applicera Jojobaolja till nagelplattan och nagelband genom att placera oljedroppar på nageln och massera det.

4 Coat naglarna med vitamin E. jojobaolja hjälper klar en bana för E-vitamin absorption och hjälper skick dina naglar.

5 Behandla dina naglar med jojobaolja och vitamin E minst två gånger dagligen. Överväga att behandla dina naglar flera gånger om dagen om du rutinmässigt fördjupa dina händer i vatten.

Tips

  • Använd ogenomträngliga handskar vid rengöring för att skydda händerna och deras Jojoba behandlingar från kemiska lösningar som kan motverka dem.
  • Du kan också blanda jojobaolja med E-vitamin om båda är i flytande form. Blanda 4 till 5 uns av jojobaolja med 1/2 oz. Vitamin E.
  • Håll dina jojobaolja och vitamin E flaskor nära diskhon för att tillämpa det varje gång du tvättar händerna.

  

Kommentar