Europa Tours som inkluderar Egypten

February 8

Europa Tours som inkluderar Egypten


De flesta europeiska turer som inkluderar stopp i Egypten är Medelhavskryssning men åtminstone en "grand tour" av kontinenten i egyptisk stopp. Dessa turer är i allmänhet inklusive måltider, mark och sjötransporter och vissa sightseeing utflykter. Reseguider är heltid och följa gruppen.

contiki

Contiki är en tur specialistföretag som driver resor för personer i åldrarna 18 och 35. Dess Ultimate Europeiska Plus Egypten turer varar 46 dagar och innehåller en fullständig grand tour i Europa. Resplanen innehåller stora städer i England, Frankrike, Italien, Egypten, Grekland, Turkiet, Ungern, Österrike, Tyskland, Schweiz och Nederländerna. Stopp i Egypten inkluderar Luxor, Röda havet, Aswan och Kairo. Ingår i priset på turnén är alla boende, frukost, 27 middagar, marktransporter, sightseeing utflykter, guider, färja mellan Europa och Egypten och luft överföringar mellan Egypten och Europa.

Medelhavskryssning med Egypten

Tour Semester till Go 16-dagars kryssning i Medelhavet med Egypten Turen börjar i Barcelona, ​​Spanien, och inkluderar stopp i Messina och Palermo på Sicilien, Korfu och Aten i Grekland och Alexandria, Egypten. Priset på turen ingår tur och retur flyg från New York City till Barcelona, ​​alla boende, de flesta måltider, sightseeing utflykter och guider. Resenärer kan också köpa valfria sida resor och utflykter vid tidpunkten för reservationen.

trafalgar

Trafalgar Tours "Best of Italy & Grekland och 7-dagars tre kontinenter Cruise är en 22-dagars turné som innefattar en 10-dagars turné i Italien - inklusive Rom, Venedig, Florens, Assisi, Pompeji, Sorrento, Capri och Bari. Det fortsätter till en fyra dagars turné i Grekland, inklusive stopp i Olympia, Delphi och Aten. Grekland följs av en kryssning till Mykonos, Istanbul, Jerusalem, Egypten och Kreta. Priset på resan ingår all mark och sjötransporter, alla måltider på kryssningar, vissa måltider på land, en heltid tur regissör, ​​lokala guider, sightseeingturer, bagagehantering, lokala skatter och avgifter.


  

Kommentar