Hemlagad frukt Bars

July 12

Hemlagad frukt Bars


Hemlagad frukt barer är ett bekvämt och hälsosamt mellanmål för barn och aktiva vuxna. Frukt barer erbjuder oändlig variation, och du kan prova på att göra dem frysta, torkade eller bakade. Hemlagad frukt barer är ett bra sätt att få kinkiga att prova nya frukter eller att använda upp ett överskott av säsongsbetonad frukt som du bara kan inte tillräckligt snabbt av trädet eller busken.

Fryst frukt Pops

Hemlagad fryst frukt poppar är ett hälsosamt alternativ till många färdigköpta varumärken som har tillsats av socker och konstgjorda färger och smaker. Allt du behöver är några plast, återanvändbara Popsicle former och pinnar och du kan göra dyker hela sommaren lång. Puré färsk eller fryst frukt i en mixer, tillsätta en liten mängd saft för att bilda en slät konsistens som en tjock smoothie. Blanda det mindre om du gillar bitar av frukt i din pop. Häll blandningen i blanketterna, topp med käppar och frysa för åtta till tio timmar. Du kan välja att ha pop med en enda fruktsmak, eller kombinera flera smaker såsom den ständigt populära orange-mango och blåbär-hallon.

frukt Läder

Frukt läder, eller torkad frukt barer är en utmärkt energikälla, bekvämt för matlåda eller ett mellanmål på eftermiddagen. Du kan välja att behandla din frukt rå eller laga den första att intensifiera smaken. Var noga med att ta bort alla frön, stjälkar och gropar, och tvätta frukt noga innan du börjar. Lägg till ytterligare koncentrerad fruktjuice eller sötningsmedel i enlighet med mognad din frukt. Om det är extremt mogen du kanske inte behöver någon alls. Lägg kanel, muskot och andra kryddor för att förstärka smaken av din torkad frukt. Skapa en slät puré i en mixer eller matberedare och spreds ut på en plåt klädd med pergament eller vax papper. Baka din frukt läder eller använda ett livsmedel dehydrator. Förvara i en lufttät behållare och äta inom en vecka.

energi~~POS=TRUNC

Energy bars ofta omfattar torkad frukt, tillsammans med nötter och frön. Du kan enkelt göra din egen hemlagad energi eller granola barer inklusive alla dina favoritingredienser. Använd en matberedare att hugga och blanda din torkad frukt och nötter. Välj havregryn, puffat ris eller någon kombination av spannmål och ett sötningsmedel såsom lönnsirap, äppelmos, melass eller honung. De flesta recept kommer att kräva ägg, mjölk eller någon "fastnar" agent också. Använd ägg ersättare eller sojamjölk för vegan barer. Liksom frukt läder, är energi barer spridda i en kastrull (men mer tätt) och baka. För chewier barer, laga mindre och krispigt, laga mer. Förvara i en lufttät behållare. Frysa några extra barer som inte kommer att förbrukas inom en vecka.


  

Kommentar