Lista över Naken stränder i Florida

December 8

Lista över Naken stränder i Florida


Medan vissa är nöjda doppa en kal tå i det varma kricka vattnet i Florida Gulf Coast av det djupblå havet, andra tar soldyrkan i Sunshine State lite längre och vill att blotta allt. Florida har några lagliga näcka badstränder, även om en handfull stränder erbjuder en slags tyst godkännande av naken sola genom att inte ticketing för nakenhet om det inte åtföljs av ett annat brott.

Haulover Beach

Haulover Beach i Miami är ensamstående nakenbad sanktionerats av en statlig myndighet. Drivs av Miami-Dade County, har Haulover Beach distinkta gränser. Denna nakenbad har också en naken volleyboll och ett separat homosexuell naken solterrass. Denna strand är lite mer än en halv mil lång, men dess beteckning som en laglig naken solterrass lockar mer än 1000 personer per dag under höjden av Miamis turistsäsongen.

Apollo Beach på Cape Canaveral

Stränderna söder om parkeringsplats nr 5 på Apollo Beach tillåter nakenhet. Denna strand har en historia av naken sola och i 2000, park tillsyn gått med på att tillåta nakenhet i vissa områden. En del av detta avtal efterlyser lokala naturistgrupper för att uppmuntra andra naturister att sola endast i de utvalda områdena. Varje besökare till Apollo Beach får information vid grinden och informera dem om utsedda naken sola områden. En annan Apollo Beach ligger på statens västra sida, men det är inte en naken strand.

Playalinda Beach

Denna strand har en på-again, off-again relation med nakna solbadare. Läntjänstemän genomdriva en lag som inte tillåter nakenhet på federal mark, men ibland officerare patrullerar stranden kommer att berätta solbadare de kommer bara biljett för nakenhet om de ser annan olaglig verksamhet i samband med det. Denna strand är också en del av Canaveral National Seashore, vilket bidrar till en del av förvirringen om vem som upprätthåller vars lagar. Kort sagt, är naken sola olagligt på stranden, men det betyder inte avskräcka lokala natur som använder detta område som en nakenbad.

Strax utanför John D. MacArthur State Park

Denna park i norra Palm Beach, som används för att tillåta nakenhet. På 1980-talet, men staten tog en bestämd hållning mot nakenhet i parken. Idag, nudister kjol lagen genom att gå ner till stranden av parken mark innan du tar bort sina baddräkter. Parkens stränder stretch för 2 miles längs Atlanten.


  

Kommentar