Florida State parker med Camping

December 31

Florida State parker med Camping


Camping är stor i Florida, särskilt under de kallare månaderna när människor från norra delstaterna flockas till staten för att få lite sol och värme. Även Florida är laddad med privata RV parker, har det också en omfattande state park systemet med camping som rymmer husvagnar. Dessa State Park Campgrounds kanske inte har så många bekvämligheter, men mycket positiv steken är de är mycket mer orörda områden.

Gamble Rogers Memorial State Recreation Area

Gamble Rogers Memorial State rekreationsområde, som ligger mellan Intracoastal vattenvägar och Atlanten, namngavs för en folksångare från Florida som heter Gamble Rogers. Dess strand, där besökare kan bada, sola och fisk, är parkens huvudattraktion, men parken erbjuder också massor av djurliv. Picknickbord och en naturstig är två fler funktioner i en park som ligger i den nordöstra delen av staten.

Gamble Rogers har ett fullständigt camping ligger på en sanddyn över Atlanten. Camping, som har en strandpromenad som leder till stranden, är utrustad med platser som alla kommer med vatten, elektricitet, ett picknickbord och en brand ring. Platserna kan hantera husvagnar upp till 45 fot. En dump station är på grund och fritt campare.

Besökare kan också läger i tält på en campingplats som har toaletter och duschar.

Gamble Rogers Memorial State Recreation Area

3100 S. State Road A1A

Flagler Beach, FL 32136

386-517-2086

floridastateparks.org

Bahia Honda State Park

Bahia Honda State Park, som ligger ungefär vid mittdelen av Florida Keys, drar husbilar till sina stränder och solnedgångar tillsammans med sin snorkling, fiske, bad och picknick möjligheter.

Fiskare kan starta båtar från parken båt ramp, liksom fisk från stranden. Djurliv är också stor på Bahia Honda State Park.

Besökare har möjlighet att vistas på campingplatser eller i stugor. Tre olika campingplatser, så kallade Button, Sandspur och Baysid, e är i parken. Buttonwood har webbplatser som kan hantera både husvagnar och tält. Platserna har alla el, vatten, ett picknickbord och en grill. Toaletter med duschar och en soptipp station är också på Buttonwood.

Sandspur har mindre platser än Buttonwood som kommer med aa picknickbord, grill och vatten. RV mer än 14 fot är inte tillåtna och det finns ingen dumpa station.

Bayside är den minsta av campingplats med åtta platser. Dessa områden har ett picknickbord, grill, vatten och en toalett i närheten.

Bahia Honda State Park

36850 Overseas Highway

Big Pine Key, Florida 33043

305-872-2353

floridastateparks.org

Collier-Seminole State Park

Collier-Seminole State Park i sydvästra Florida ligger i Everglades och en skog av tropiska träd. Delar av 7271-acre park är också inom en av de största mangroveträsk i världen.

Vandring, cykling, paddling och fiske är några av de populära aktiviteter i en park med en båt ramp och picknick paviljonger med grill. Collier-Seminole State Parks huvud Campingen har 120 platser för husvagnar och tält. Campingen har vatten och el hook-ups samt toaletter, duschar och ett aktivitetscenter.

Platserna kan hantera husvagnar upp till 60 fot. Primitiva tält camping finns också längs parkens vandrings- och kanotleder. De primitiva platser kan hantera upp till sex personer.

Två fler bekvämligheter är ett besökscenter och en lekplats för barn.

Collier-Seminole State Park

20200 E. Tamiami Trail

Neapel, FL 34114

239-394-3397

floridastateparks.org


  

Kommentar