Hur får man det bästa priset på souvenirer i Nassau, Bahamas

July 23

Jag tog nyligen en kryssning och en av portarna var Nassau, Bahamas. När du går till en plats som denna du vill få bra souvenirer. Under min vistelse har jag lärt mig ett par saker om att få det bästa priset på souvenirer och annat.

Instruktioner

1 Gå förbi de första människorna du ser i hamnen. De har oftast de högsta priserna.

Ex. Vi kontrollerade priser på hår fläta för min systerdotter, vid porten det var $ 80. Vi gick ett par miles till stranden och betalade $ 20.

2 Titta på alla butiker som du gå förbi, de flesta har mycket likartade objekt. Kolla priserna på några punkter, sedan fortsätta att gå till andra butiker.

3 När du hitta objekt som du verkligen gillar, be priset. Ser ut som om du kommer att gå bort, kommer de oftast att få ner priset ännu mer. Låt dem ge ett annat erbjudande, sedan berätta för dem du kan betala hälften av det. Med min erfarenhet kommer de brukar göra det, om inte, de fortfarande sänka priset ännu mer.

Det finns så många människor som försöker sälja saker på dessa affärer, och de är villiga att konkurrera för ditt företag. Shoppa runt du kan hitta bra priser.

Tips

  • Erbjuda sig att köpa ett par artiklar, kommer de att ge dig en bra affär på flera inköp.
  • Se till att du kan ta med dina objekt tillbaka till staterna.

  

Kommentar