Söndagsbrunch restauranger i Hattiesburg, MS

March 4

Söndagsbrunch restauranger i Hattiesburg, MS


Hattiesburg, erbjuder en myriad av restauranger med södra köket, grill och skaldjur. Den centrala delen av denna Mississippi Staden har inte bara historisk arkitektur, men också massor av lokalt ägda caféer och vattenhål. Skärmar som skapats av lokala hantverkare pryder tegelväggar av restauranger Hattiesburg. Gäster kan njuta av en söndagsbrunch i antingen en god mat eller bohemiska atmosfär. Trottoaren kaféer med färska blommor placeras på bistro tabeller har utsikt över Veterans Memorial Park.

Cafe Boheme

Söndagsbrunch restauranger i Hattiesburg, MS

Färska bakverk och öknar görs dagligen på denna Hattiesburg kafé.

Café Boheme är en fransk stil café, som förbereder färska bakverk och bröd dagligen. Färska espresso och kaffebönor anländer dagligen från en rostning företag i Seattle. En avkopplande atmosfär har vindspel, färska blommor och rutinmässigt schemalagda visar av lokala konstnärer. En säsongsbetonad sommarmeny och rotation av brunch utbud ger variation för återkommande kunder. Vanliga menyalternativ inkluderar marockanska morot smörgås, hälleflundra wrap, stoppade isbergssallad och svarta bönor sallad.

café Boheme
1605 Hardy St.
Hattiesburg, MS 39401
601-544-2999
cafebohemehattiesburg.com

Purple Parrot Cafe

Söndagsbrunch restauranger i Hattiesburg, MS

Välj från en mängd olika regionala soppor och mat på restauranger i Hattiesburg.

Purple Parrot Café är en del av New South Restaurant Group, med modern södra rätter och färska lokala skaldjur. Vinnare av Wine Spectator Award, erbjuder Purple Parrot Café en lång lista av både internationellt kända och lokala bryggt vinetiketter. Matsalen har intrikata träslöjd, färska blommor och visar skapats av lokala konstnärer.

Vanliga söndagsbrunch menyalternativ inkluderar Cobb sallad, räkor, grekiska kyckling, krabba kakor, fläskfilé, skaldjur gumbo och Anka våren rullar.

Purple Parrot Café
3810 Hardy St.
Hattiesburg, MS 39402
601-264-0656
nsrg.com/purple-parrot-cafe

206 Front

Söndagsbrunch restauranger i Hattiesburg, MS

Njuta av brunch och visar från lokala hantverkare. i centrala Hattiesburg.

206 Front, som ligger i den historiska delen av centrum Hattiesburg, har en elegant och modern restaurangmiljö. Förutom restaurang gatuplanet, är en övervåningen bar och uteplats ett nav av aktivitet under kvällstimmarna.

Menyalternativ centrum på fusionen av Creole och Cajun mat med italienska rätter. Söndagsbrunch inkluderar lätta lunch stil förrätter, färskt bröd och klassiska frukost favoriter. Brunch soppa Utbudet omfattar avokado, rost peppar och valnöt vinägrett. Äggrätter serveras under brunch på 206 Front inkluderar en räka omelett, förlorade ägg i cayenne gräddsås och förlorade ägg i hollandaisesås med krabba kakor. Bröd alternativ inkluderar jordgubbar vaniljsås French toast, skaldjur crepes och blåbär pannkakor. Brunch kött och skaldjur skivorna inkluderar kanin serveras med kål och lök i en bräserad rosmarin brandy sås, parmesan lax i Kapris sås, nötkött Wellington täckt med svamp och uppblåst bakverk.

206 Front
206 W. Front St.
Hattiesburg, MS 39401
601-545-5677
206front.net


  

Kommentar