Vilken typ av klänning skulle se behov med knähöga stövlar?

August 8

Vilken typ av klänning skulle se behov med knähöga stövlar?


Knähöga stövlar är en modetrend som aldrig tycks gå ur stil. Bär stövlar med en klänning kombinerar stil med funktion och lägger till visuella intresse för många typer av klänningar. "Cool" kvoten stiger på någon dräkt som innehåller en klänning parat med stövlar, som blandar kvinnlighet med mod för en iögonfallande, dramatisk look.

Feminin

Par knähöga stövlar med en ultra feminin klänning för att skapa en vinnande kombination av hårda möter ladylike. Brun, grå eller svarta stövlar ser elegant med en full blommig klänning eller ens en enfärgad klänning med feminina detaljer som spets. Ränder arbetar också med ett par gung stövlar. Sattes detaljer på stövlarna som spets ups, dubbar eller kil klackar lägga mer KRAFT till utseendet.

Chic

Tall stövlar kan göra en klänning ser chic och smart. En formpassande tunika stil klänning kan se fantastiska med slappa knästrumpor. Para stövlar med leggings att undvika att visa för mycket hud, och lägga till en rem för en outfit med stövlar som stjärnan. Lägg lite stil genom att bära knästrumpor under stövlar för en cool skiktad utseende.

dressy

Knähöga stövlar kan göra en elegant uttalande för arbete eller för cocktails. Bär blanka läder eller mockastövlar med en axelbandslös klänning och en kavaj över den för att gå ut och en blygsam knälång klänning för arbete. Så länge stövlar inte har alltför många utsmyckningar, såsom nitar, strass, eller blixtlås, eller en alltför hög klack, kan de arbeta för företag och för nöjes skull. En strumpbyxor och stövlar combo fungerar bra för natten parat med en mångfärgade mantel eller festklänning.

Tillfällig

Knähöga stövlar är ett djärvt sätt att lägga till några visuella intresse för en avslappnad bomullsklänning eller ens en skjortklänning. Lägg höga stövlar till en klänning för en vågad look, eller till en knälång klänning för en mer dämpad uttalande. För kalla vinterdagar, kan knä- höga stövlar med en tröja klänning håller dig varm och snygg. Mönstrade strumpbyxor med en enfärgad klänning hjälper till att föra fokus till stövlar.


  

Kommentar