Hur man gör en cool akvarium Hamster Cage

October 1

Akvarier omvandlas till kyla hamster burar genom att lägga till färgglada dölja hus och fluffig strö för grävning och tunnel kul. Tillsätt några hamster nödvändigheter, inklusive en vattenflaska, mat och tugga behandlar, och din fyrbenta vän kommer att leva i stil i hans akvarium vände hamster bur. Tittar på nötkreatur är lätt genom glashöljet, ändra sina leksaker är enkel med den vidöppna topp och lägga kul klamrar sig fast vid det yttre glas buren kommer att göra honom den kallaste hamster i stan.

Instruktioner

1 Rengör akvariet. Använda ett milt blekmedel och vattenlösning för att desinficera akvariet. Tillsätt 0,5 kopp blekmedel till 1 liter varmt vatten. Efter rengöring, skölj höljet med rent vatten tills ingen blekmedel lukt kan detekteras. Torka akvariet. Gör akvariet svala genom att lägga till statisk vidhäftnings dekaler på utsidan av hamster bur. Använd brev dekaler att stava hamster namn, eller dekorera för en semester med säsongs clings.

2 Ställ in hamster bur. Täck botten av akvariet med absorberande, små djurströ tillverkad av återvunnen pappersmassa, pellets eller träspån som inte innehåller aromatiska oljor. Fylla botten av buren med åtminstone en tum av strö så hamstern kan tunnla och gräva. Topp buren med en trådmask låsning reptil bur lock. Att låta luftflödet kommer att minska risken för kondens och nödvändiga luftflöde för att hålla hamster frisk.

3 Sätt gömställen i buren. Använda rör, små hus eller andra små höljen som gör att hamstern integritet och en mörk plats för att sova under dagen. Försök färgstarka byggstenarna-stil-stapling hamster hus och dekorerade små djur hem från sällskapsdjur butiker. Formad som racebilar, muffins och kilar av ost, det finns oändliga varianter av kall hamster gömmer hus tillgängliga.

4 Tillsätt vatten till hamster bur. Använd kardborreband att fästa en vattenflaska till glas sidorna av akvariet. Hänga vattenflaskan från akvariet locket tråd mesh som ett alternativ för en hamster som försöker klättra ut med hjälp av vattenflaska som en ramp. Trä en liten bit av tråd (en böjd gem fungerar) genom locket, kopplar den till en vattenflaska avsedd att hängas av en färdiga hål på toppen av flaskan.

5 Lägg mat och godsaker till akvariet. Placera en liten keramikskål på botten av buren. Välj en central plats i buren. Placera en matskål i hörnet rekommenderas inte, eftersom hamstrar föredrar att använda hörnen som en toalett, sovplats eller förvaringsutrymme för godsaker och mat de vill behålla för senare. Fyll skålen med en hamster pelletsbaserade livsmedel. Placera några trä, mineral- eller andra hårda tugga behandlar runt buren att uppmuntra tugga och även bära hamster tänder.

Tips

  • Glas akvarier används som hamster burar kan vara tung och behålla värmen. Placera hamster bur på en stabil möbel från soliga fönster. Placera den inte på barns tunn plast spela möbler eller på en sol veranda.

  

Kommentar