Hur ta reda på Miles från Hastings, Minnesota till Iowa Border

April 19

Hur ta reda på Miles från Hastings, Minnesota till Iowa Border


När du reser från Hastings, Minnesota till Iowa, vissa resenärer vill veta avståndet resan. Detta möjliggör exakta resplaner, såsom veta vilken tid du kommer att anlända i Iowa och vid vilken tidpunkt du behöver lämna Hastings. Detta bidrar också till resenärerna planera sina slutar att äta och att köpa gas. För att beräkna körsträcka mellan Hastings och Iowa kan du använda en karta eller ett online-verktyg.

Instruktioner

1 Få en karta över USA. Leta reda på nyckeln på kartan för att visa hur avstånd mäts på denna karta. Till exempel, om nyckeln visar att en tum är lika med femtio miles, använder en regel för att mäta hur många inches är mellan Hastings och gränsen till Iowa och sedan lägga till dem med femtio.

2 Använda en online reseplanering webbplats, t.ex. Rand McNally eller MapQuest. Båda platserna tillåter resenärer att beräkna avståndet mellan destinationerna samt lokalisera de billigaste bensinstationer längs rutten.

3 Leta rutorna för att mata in din start adress och Iowa gränsen som din slutpunkt av intresse, klicka sedan på "Hämta vägbeskrivning". Se resultaten för att se det exakta antalet miles, den beräknade tiden det tar att komma fram och en karta över din resa.


  

Kommentar