Hur man tar bort Scuffs av glas Watch Crystal

September 16

Hur man tar bort Scuffs av glas Watch Crystal


Om din klocka har skav eller repor på kristallen, kan det vara svårt att läsa tiden genom brister. Innan du byter din klocka eller kristall, försök att ta bort repor. Processen är enkel, och de material som är få.

Instruktioner

1 Titta på sidan av klockan och försöka avgöra hur klockan kristall och baksidan av klockan faller isär. Försök att hitta en plats där kristallen och baksidan gå där du kan kila isär dem. Noggrant kila en tunn skruvmejsel i mellan kristallen och målet och försiktigt bända kristallen bort från titta på fallet.

2. Bestäm vad din klocka kristall är gjord av. Plast klocka kristaller kännas varm vid beröring och glas klocka kristaller kommer att känna sval vid beröring.

3 Använd antingen Autosol att polera plast klocka kristaller eller Brasso att polera glas klocka kristaller. Placera en mycket liten mängd av antingen produkten på en mjuk trasa och försiktigt gnugga tyget på framsidan av klockan kristall i små cirklar.

4 Arbeta Autosol eller Brasso till klockan kristallen noggrant och sedan polera ut att kartlägga dina framsteg. Om klockan kristall är fri från repor, helt rensa bort kristallen för att avsluta processen. Om repor kvarstår, upprepa med produkten tills alla repor är borta och sedan rensa bort alla av produkten från klockan kristall.

5 Sätt tillbaka klockan kristall genom att trycka tillbaka den på fallet ordentligt med fingrarna. Inte för mycket tryck till mitten av klockan kristall; hålla trycket på kanterna för att undvika att bryta kristallen.

Tips

  • Det finns en bred variation av designer för hur klock kristaller och klockan ryggar är fästa till varandra. Om att titta på klockan, du kan inte enkelt avgöra hur man tar bort klockan kristall, bör du konsultera en juvelerare för att få hjälp att undvika att bryta klockan. Det bör inte vara nödvändigt att applicera kraft när du tar bort klockan kristall. Kristallen ska poppa ut lätt med endast en liten mängd tryck. Om den inte gör det, kan du konsultera en juvelerare.

  

Kommentar