Vad att bära till en College öppet hus

March 27

Vad att bära till en College öppet hus


Ett college öppet hus är en möjlighet att få mingla med lärare och andra nya studenter. Detta är en möjlighet att göra ett gott första intryck med de människor du kommer att spendera din college år med. Till skillnad från en gradering, är detta inte en formell händelse, så kostymer och klänningar inte krävs. Normalt är dessa händelser anses semi-formella. Du bör inte gå klädd upp, men du ska inte visa upp klädd för en lördag morgon på gården.

Herrmode

Semi-formella innebär att du kan hålla saker avslappnad, men inte får slarvigt. Inte bära jeans. Välj en byxa med en platt front och se till att vecket är snyggt. Du kan välja mellan flera färger; svart, blått, grått och även khaki. Enligt "Fråga Män: Klänning för tillfället" du bör undvika T-shirts. Välj en knapp-up eller en polotröja. Denna typ av skjorta tillåter dig att vara bekväm som du mingla med de andra gästerna. Se till att din tröja är gömd i och att du bär antingen en svart eller brunt bälte. Den sista stora delen av ensemblen är skon. Detta är inte rätt tid att sätta på dina bästa basketskor. Välj en fin klänning sko, företrädesvis i svart eller brunt, beroende på ditt val av byxa färg.

Dammode

Kvinnor har ett par alternativ när man väljer en outfit för ett öppet hus. En klänning är uneccessary och är alltför formellt, men en kjol är ett utmärkt val. Välj en kjol med en platt front och med en blygsam längd. Undvik ljusa färger som kommer att dra negativ uppmärksamhet till dig själv som gult, orange och grönt. Välj en lämplig stil blus som en topp. En knapp-up är ett bra utseende. Din toppen kan vara vilken färg du väljer och kan vara spännande och ljus. Se till att du undviker gymnastikskor för skor. Du kan bära klackar eller lägenheter, så länge de inte liknar något du skulle bära till gymmet.

Hjälpsamma ledtrådar

Ett öppet hus är en chans att mingla och du kommer sannolikt tillbringa mycket tid på fötterna. Det är viktigt att välja rätt skor. Självklart måste de gå med din klädsel, men de bör också ge dig en hög nivå av komfort, så att du kan fokusera på öppet hus och inte på fötterna. Undvik att bära accessoarer som hattar och solglasögon. Kvinnor bör bära smycken så länge det inte är i fokus för ensemblen.


  

Kommentar