Vilka är fördelarna med asiatiska päron?

April 1

Vilka är fördelarna med asiatiska päron?


Asiatiska päron är en hälsosam, näringsrik frukt som är redo att äta av trädet och butikshyllorna. De går under andra namn såsom sand, japanska och Nashi päron. Enbart i USA, är 55 till 60 procent av sin produktion som saluförs som färsk frukt medan resten bearbetas för användning i konserverad frukt. De som föredrar syrlighet i sin frukt kommer att uppskatta smaken av den asiatiska päron.

Identifiering

Asiatiska päron är runda, fast vid beröring som ett äpple och gul till färgen. Till skillnad från päron vanliga på andra platser, är denna frukt redo att äta en gång skördas och dess smak är något mer syrlig än vanliga päron.

Historia

Folk har haft friska fördelarna med asiatiska päron för 3000 år och enligt Alabama A & M och Auburn University, var de introducerades till USA under 1800-talet.

Roliga fakta

Asiatiska päron är också kallad äppel päron på grund av sin likhet med äpplen. De är en utmärkt källa till fiber, eftersom de har 4 gram i varje portion.

fördelar

Med varje päron ätit får du 8 procent av ditt dagliga tilldelning av vitamin C. Detta halvsöt och syrlig frukt har fördelen av att ha bara 50 kalorier, 0 av vilka kommer från fett. Asiatiska päron är en bra källa av kalium och vitamin B2.

överväganden

För att säkerställa att du får ut det mesta av din asiatiska päron, är det bäst att plocka ut frukt som har mest doft med några blåmärken på det. De innehåller en hög andel vatten.


  

Kommentar