Hur lindrar Frozen Smör

August 28

Hur lindrar Frozen Smör


Du kan hålla smör i en frys under cirka sex månader, och detta är en användbar metod för att se till att du aldrig får slut på smör när du behöver det mest. Tyvärr, om du använt din sista pinne av smör ur kylskåpet, du kommer att fastna med fryst smör. Fryst smör är inte tillräckligt mjuk för att blanda i receptet, och det kommer inte att smeta tillräckligt bra för att ge dina bakplåtar en nonstick yta. Du kommer att behöva för att mjuka upp den frusna pinne av smör innan du kan använda den.

Instruktioner

1 Värm 2 koppar vatten i en liten kruka. Ta bort den från spisen och ställ en skål i vattnet. Välj en skål som är tillräckligt liten för att få plats i potten, men tillräckligt stor så att vattnet inte kommer att komma över sidorna. Placera smöret i skålen och vänta 15 till 20 minuter tills den har mjuknat tillräckligt för att använda.

2 Ställ din pinne av smör på ett ark vaxat papper. Placera en andra ark av vaxat papper över pinne av smör. Rulla smör platta med en kavel för att mjuka smöret.

3 Placera smör i en mikrovågsugn skål. Mikrovågsugn smöret i steg om 10 sekunder. Ta bort den från mikrovågsugnen när du ser smöret börjar bli mjuk. Inte över mikrovågsugn den eller smöret kommer att börja smälta; Detta kan hända på så lite som 30 sekunder.

4 Skär smöret i skivor. Sprid ut skivor av smör på en tallrik och placera plattan i närheten av ett fönster som tar emot direkt solljus. Smöret kommer att mjukna mycket snabbare än om du hade lämnat det tillsammans som en helhet pinne.

Tips

  • Om du kommer ihåg i förväg, kan du ta bort din smör från frysen ett par timmar innan du behöver för att baka med det. Det kommer att mjukna på egen hand vid rumstemperatur.
  • Smälter inte smöret. Du kommer inte att kunna noggrant mäta det för ditt recept.

  

Kommentar