Hur man Preboard en Delta Flight

May 6

Hur man Preboard en Delta Flight


Varje flyg styrelser sina passagerare på olika sätt, beroende på om du har särskilda privilegier eller tillhör klubbar. Delta Air Lines (delta.com) är det enda flygbolag att erbjuda vad som kallas zon blockera ombordstigning, där du ombord på planet i grupper baserat på vilken typ av biljett du har och om du är medlem i en speciell klubb eller hemma i en viss del. Det finns sätt du kan få på flygplanet före bolags flygande allmänheten.

Instruktioner

1 Bli medlem Top Elite eller flyga första klass. Delta-kunder som flyger en viss mängd miles per år är grupperade i elit kategorier, med Diamant medaljong den högsta nivån. Dessa passagerare tjänar Top Elite status och får gå ombord på planet först. Om du flyger första klass, du är också tillåtet på planet som en del av den första gruppen av flygblad för att få ombord. Om du är i den första raden av tränare strax före uppdelningen i första klass, som också kvalificerar dig för förbokning.

2 Flyga Delta ofta. Den andra gruppen av flygblad inkluderar Delta och Northwest ofta reklamblad. Sammanslagningen av Delta och Northwest innebär i huvudsak att alla Northwest täta flyer miles omvandlades till Delta, så om du har tillräckligt med frequent flyer miles från både flygbolag, som skulle kvalificera dig för zon 2 förbokning status. Det lönar sig att delta i Deltas partnerprogram, som omfattar relationer med hotell, hyrbil företag och restauranger.

3 Delta i Delta Sky Priority program. Prioritets programmet kan du ringa en exklusiv bokning linje och checka in för din flygning med hjälp av check-in områden avsedda för frequent flyer passagerare såsom dig själv. Bonus tjänster som erbjuds med Sky prioritet omfattar express bagage service och prioritet säkerhetskontroll. Det gör att du kan slå långa rader för vanliga passagerare som går genom kontrollpunkter. Sky Prioriterade passagerare anses den översta nivån i flygblad och kartong flyg först.

4 Tillhör en flygande partner Delta. De flesta inhemska flygbolag deltar inte i denna tjänst, eftersom det anses konkurrens, men internationella flygbolag som Air France (airfrance.com), Alitalia (alitalia.com) och andra tillåter dig chansen att gå ombord med prioritet. Om du kommer från en internationell destination och behöver använda Delta för att ansluta med din destination, kommer medlemskap i den internationella flygbolagets frequent flyer klubb tjänar du bonuspoäng ombord Delta flyg.


  

Kommentar