Hur Ship Konserverad Glasburkar

November 11

Du har gjort dina gelé och sylt, och är nu redo att skicka dem över flera stater till din familj. Korrekt förberedelse krävs medan inslag burkarna och stabilisera lådan som du får redo att skicka ut dina läckra skapelser. Med hjälp av jordnötter förpacknings och bubbelplast, kan du ha ditt paket tryggt och säkert, och redo att ta på resan till dina vänner och familj på avstånd.

Instruktioner

1 Tejpa basen av lådan med tejpen för att säkerställa att vikten på burkarna kollapsar inte lådan. Häll en tum av packning jordnötter i botten av lådan. Skär reserv kartong i 4inch höga bitar och sätta dem i rutan vid 4 inches isär. Dessa spår kommer att ge mer stabilitet till burkarna medan de levereras.

2 Linda var och en av de förseglade burkarna i ett ark av bubbelplast två gånger höjden och fyra gånger bredden på burken. För en standard 6 tum burk, använda ett ark med 12 med 12 tums bubbelplast. Försiktigt lägga burken på varpen på bordet, och rulla burken upp i wrap. Tejpa ändarna av den överskjutande wrap över toppen och botten av burken.

3 Ställ burkarna i lådan, upprätt i deras särskilda slitsar i pappram. Häll fler jordnötter förpacknings över toppen av burkarna. Stäng locket till lådan och tejpa det stängt. Märk lådan med markören, och skicka ut antingen genom prioriterad post, UPS eller FedEx.

Tips

  • Skickar försändelsen via en bobinhållare kan du spåra ditt paket längs vägen, och det kommer att anlända i en kortare tid än med massutskick.

  

Kommentar