Hur man kan bli av Hjälmhår

June 14

Hur man kan bli av Hjälmhår


Cyklister, skridskoåkare och andra som bär hjälm kan lätt falla offer för hjälm hår. Eftersom majoriteten av kroppsvärmen försvinner genom huvudet, hjälm kan fånga i denna värme och fukt, vilket hjälm hår ske på alla frisyrer förutom de som skärs extremt kort. Du kan förhindra eller avhjälpa hjälm hår genom några olika sätt så att du kan se bra medan samtidigt vistas säkert ut på vägen.

Instruktioner

1 Köp och bära en ventilerad hjälm. Ventilerade hjälmar har ventilationsöppningarna runt hjälmen som främjar luftcirkulationen, vilket gör att huvudet att andas och inte blir så varm. Ventilerade hjälmar kommer att hindra huvudet från svettas så mycket och håret från att bli tovigt ned.

2 Placera medellånga eller långa hår i en hästsvans. Dra håret tillbaka hån och säkra den i en hästsvans med hjälp av ett hår slips. Om hjälmen har en öppning på baksidan, trär din hästsvans genom öppningen. Den övre delen av ditt hår kommer redan vara platt från att dras tillbaka i en hästsvans och därmed hjälm kommer inte att påverka den.

3 Style håret omedelbart efter att ta bort hjälmen. Titta in i en cykel spegel eller kompakt för att bedöma tillståndet i håret efter att ta bort hjälmen. Kör fingrarna eller en kam genom håret för att fixa håret. Ta en resa storlek behållare av hårspray eller hårgelé och använda den för att forma håret i cykel spegeln eller kompakt.

4 Don en frisyr som är hjälm vänlig. Även om du inte vill ändra din frisyr bara för att förhindra hjälm hår om du är en sporadisk ryttare kan ofta cyklister eller cyklister väljer att anta en frisyr som är mer hjälm vänliga, såsom en buzz cut för män eller en pixie cut för kvinnor. Båda stilarna är så korta att de är sällan, om någonsin, påverkas av hjälmanvändning.

Tips

  • Bära hjälm när man rider en cykel, åka inlines, skateboard eller under liknande verksamhet oavsett hur det gör håret utseende. Hjälm kan förhindra skada eller dödsfall under en olycka och bör inte offras för att få bra hår.

  

Kommentar