Nonvenomous ormar i Tennessee

March 26

Nonvenomous ormar i Tennessee


Samtidigt undersöka skogar, floder och berg i Tennessee kan du stöta på en orm. Lyckligtvis, endast fyra av Tennessee 32 inhemska orm arter är giftiga. Det finns olika sätt att identifiera huruvida en Tennessee orm är giftig. Det är olagligt i Tennessee för att döda, skada, hota, fånga eller inneha någon vild orm, giftig eller inte.

Identifiera icke-giftiga ormar

Alla Tennessee giftormar hör till näsgropsormens familjen. Näsgropsormar har en värmekännande grop på framsidan av huvudet, mellan ögonen. På grund av detta, icke-giftiga ormar har rundare ögon och deras huvuden sträcker sig mycket lite från deras halsar, vilket gör det svårt att veta var deras hals slut och kroppen börjar. En giftorm kommer att ha en mer definierad huvud som sträcker sig från dess kropp. Vissa arter av icke-giftiga ormar är smalare, längre och bättre klättrare än sina giftiga motsvarigheter. Icke-giftormar kan imitera beteendet hos giftiga ormar som en försvarsmekanism. Detta mimik innefattar vibrerande sin svans för att imitera en rattler, väsande, förträngning huvudet till en pil och utvidga sina käftar och med en S-liknande strejk hållning. Alla Tennessee giftiga ormar ger levande fött, så om du ser en orm vaktar ett näste av ägg kan du anta att det är inte giftig. Endast Tennessee icke-giftiga ormar har en rad av två överlappande skalor på sin undersida, som sträcker sig från deras utlopp för svansspetsen.

råttsnokar

Två sorter av råttsnokar bor i Tennessee: rött och grått. Dessa långa, smala ormar kan nå längder på 42 till 101 inches. Den röda råtta orm, även kallad röd majsorm, är randig, medan den grå rått ormens färg är fläckiga. De är boaormar som livnär sig på ägg, fåglar och möss.

Kungssnokar och mjölk ormar

Tre typer av kungssnokar bebor Tennessee: prärien kingsnake, svart fläckig kingsnake och scarlet kingsnake. Som namnet antyder, frekventerar prärien kingsnake öppna fält och prärier. Det varierar i färg, men är oftast någon nyans av brunt med svarta eller gröna fläckar. Den svarta fläckig kingsnake, även känd som salt och peppar kingsnake, har svarta och vita ränder. Scarlet kingsnake, en medlem av mjölk orm underart av kingsnake, är röd med svart-kantad gula band. Det är ofta misstas för korall ormen; dock, till skillnad från den giftiga korall orm, den röda Kingsnake på band inte omsluta sin kropp. Kungssnokar är konstriktorer, och i tillägg till gnagare, ödlor, ägg och fåglar, de livnär sig på andra ormar, inklusive giftormar.

vatten~~POS=TRUNC ormar

Många av Tennessee vatten ormar - som inkluderar bredbandiga vatten orm, den gemensamma vatten orm, Mississippi grönt vatten orm, norra nerodia rhombifer och koppar-bellied vatten orm - är misstas för Copperhead på grund av deras stout , tunga kroppar och förmåga att platta sina huvuden i en pil form. Deras vanliga mörk eller grå färg är vanligtvis så intensiv att deras mönster och markeringar inte visar. Som namnet antyder, de lever i vatten, inklusive Tennessee floder, träsk och bäckar.

andra ormar

Den strumpebandssnok är utbredda i hela Tennessee. En medelstor orm är strumpebandssnok typiskt ljusgrön, gul eller brun med svarta ränder som löper längs längden på sin kropp. Coachen piska är en otroligt snabb, smal och lång orm som ibland ses flyr in i ett träd eller en liten håla när som eftersträvas. Den norra grov grön orm är mycket smal och liten längd. Den har en klargrön färg.


  

Kommentar