Hur får Veckad Volumized hår?

July 2

Hur får Veckad Volumized hår?


Om du känner att du är i en hårstyling hjulspår bär håret på samma sätt varje dag, är det dags för en förändring. De i liknande predikament ser till det förflutna för en liten styling inspiration. Retro frisyrer från åttiotalet är en av de hetaste utseende. Om du vill förvandla din platt hår i mjuka crimp vågor, är allt det tar lite tålamod och en pressning järn.

Instruktioner

1 Tvätta håret. Skölj med kallt vatten för att täta axeln, som kommer att göra ditt hår ser blank och slät. Handduk torka och ta bort knutar eller trassel.

2 Applicera en termisk skyddande Volumizing mousse från rötterna till topparna medan håret är fuktigt.

3 Föna på en sval inställning. Beroende på din naturliga hår konsistens, förbereda håret för pressning. Om ditt hår är vågigt, använd en rund borste och hårtork för att räta ut det. Om ditt hår är lockigt, använd ett strykjärn för att räta ut det. Om ditt hår är rakt, är den redo att krympa.

4 Ställ in pressning järn till en hög värme inställning.

5 Separera en tre-tums avsnitt av hår från hårfästet.

6 Öppna plattorna i pressning järn och placera den nära rötterna av de tre-tums avsnitt. Stäng plattorna på håret och hålla i minst fyra sekunder. Fortsätt denna teknik tills du når ändarna av sektionen. Upprepa denna process på resten av håret.

7 Använd en råtta-tail kam att retas eller TUPERA rötter håret att lägga till extra volym till håret. Om ditt hår är tunt, kommer det att skapa en illusion av tjocklek.

8 Använd hair vax för att definiera vågorna i håret om du vill. Dimma håret med hårspray för att avsluta utseende.


  

Kommentar