Om teflonbelagda locktänger

July 27

Locktänger kan hjälpa dig att uppnå det utseende, från romantiska, spiral lockar till långa, mjuka rankor. Emellertid är varje locktång utformad för att uppnå en något annorlunda utseende och varje stycke teknik är något bättre för olika typer och strukturer av hår. Teflonbelagda locktänger är ett av de mest flexibla typerna av locktång och är idealiska för många typer av stilar.

Fungera

Teflonbelagda locktänger låter håret glida smidigt över fat av järn. De är mindre benägna att "ta tag" hår än järnklubbor tillverkade av andra typer av metall och kan användas med flera stylingprodukter. Teflon hjälper till att fördela värmen jämnt i pipan för att eliminera frizz och skapa mjuka, studsande lockar.

Funktioner

Teflonbelagd locktänger kan vara gjord av någon metall. De är helt enkelt överdragna med ett tunt lager av teflon, som också används i många matlagning verktyg för att hålla maten från att fastna vid grytor och kastruller. Teflon beläggningen på fat locktången är mycket tunn och täcker hela fat inklusive locktången klämma, om det finns en.

typer

Teflonbelagd locktänger finns i varje sort. Teflon används på stora fat locktänger och spirallocktänger samt strykjärn. Teflon beläggningar är särskilt bra för snabb värme och hög värme strykjärn för utan dess skydd, deras extrema temperaturer kan skada ditt hår.

effekter

Teflonbelagda locktänger skyddar håret. Om du använder en locktång mer än en gång eller två gånger i veckan, kan du orsaka allvarlig skada på håret genom att bryta ner eller till och med "fragmentering" de yttre lagren av ditt hår. Teflon beläggning gör att värmen att få igenom för styling syften, men skyddar håret från de allvarliga skador av regelbunden exponering för hög värme.
En Teflon beläggning hjälper också hår glida genom eller över järnet medan styling, som hjälper dig att få smidigare lockar utan "krusningar" där locktången ursprungligen genomförts eller mot slutet av håret där du släppte låset.
Teflonbelagd locktänger är också lätt att rengöra eftersom stylingprodukter inte "baka på" över tiden som de gör med icke-behandlade locktänger.

överväganden

Om du funderar på att investera i en teflonbelagd locktång, vara mycket tydlig med vad du vill uppnå med din nya styling verktyg. Teflon beläggningar fungerar bra när du använder en hel del produkter eller när du använder din locktång på en regelbunden basis. Men om du vill ha mycket inställda lockar som kommer att hålla utan produkt, då teflon kanske inte är rätt för dig.

Varning

Även om Teflon locktänger är utformade för att skydda håret från höga temperaturer, är de inte säkert att användas av små barn. Se alltid till att dina locktänger lagras utom räckhåll för små barn och att även äldre tonåringar och tweens använder dem endast med handledning. Alla locktång, inklusive Teflon locktänger, kan orsaka allvarliga brännskador.


  

Kommentar