Hur hitta billiga hotell i Oahu, Hawaii

September 30

Hur hitta billiga hotell i Oahu, Hawaii. Oahu är hem till huvudstaden Honolulu och den hawaiianska ön kedjan enda internationella flygplats. Det är den mest besökta och befolkade av de åtta största Hawaiiöarna, med en spännande blandning av stads- och landsbygds attraktioner. Turister finner du den största utbud av boendealternativ på Oahu.

Instruktioner

Boka boende i Oahu

1 Ring Visitors Bureau Oahu på (877) 525-6248, eller besök deras webbplats för information om boende i området (se Resurser nedan).

2 Underlätta en grupp semester med en villa hyra på Oahu. Lokala fastighetsmäklare och uthyrningsfirmor erbjuder billiga boende för förskott reservationer. Resenärer kan också köpa in en längre sikt semesterbostäder för upprepade besök på ön.

3 Ge din familj bäst Oahu semester möjligt på familjevänliga hotell i Honolulu, som erbjuder billigt boende, anständigt bekvämligheter och en bra miljö för barnen.

4 Erfarenhet allt Oahu har att erbjuda genom att vistas i hotell från Honolulu. Dessa boende inkluderar bed and breakfast, rustikt värdshus och pittoreska hotell i små byar. Resenärer bör reservera det begränsade utrymmet av dessa hotell i god tid.

5 Prov Oahu naturliga skönhet med en vistelse i en Hawaii State Park. Camping avgifter är billiga och ser öns vackra växter och djur på nära håll är en minnesvärd upplevelse.

vet Oahu

6 Avslöja nästa stora surfa talang medan du tittar på deltagarna på Oahu surf vänliga stränder. Professionella och amatörer surfare flockas till Oahu för att njuta av sol, vågor och avkopplande atmosfär. Resenärer kan få in i handlingen genom att hyra en surfbräda på lokala bestånd.

7 Utveckla en fullständig förståelse av Oahu genom att se hela ön. Resenärer brukar bo i Honolulu och undvika venturing utåt. Lantliga byar, statliga parker och andra äventyr väntar den djärva resenären.

8 Dränka dig själv i Oahu kustvatten med scuba lektioner. Ett antal scuba företag tillhandahåller expertutbildning för dykare av alla erfarenheter nivåer.

Resor i Oahu

9 Ange ön Oahu genom att flyga in Honolulu International Airport på stora nationella och internationella flygbolag. Resenärer bör boka flyg i förväg för att slå resa säsongen rusa.

10 Ytterligare din utbud av resor i Oahu med en hyrbil. Resenärer kan hyra bilar i förväg från stora uthyrningsfirmor i Honolulu International Airport.

11 Tour Oahu kust genom att boka en färjetur. Flera företag erbjuder sådana turer, som är billiga och leds av entusiastiska guider.


  

Kommentar