Gör din egen Jacket

April 22

Jackor har suttit på århundraden av både unga och gamla för att hålla sig varm och för att lägga till en känsla av stil till ditt utseende. Jackor finns i alla tyger och stilar och är relativt billiga i de flesta fall, men en del kan kosta flera hundra dollar, särskilt om de är utsmyckade med nitar och stenar eller hand broderi. Nu kan du göra din egen jacka hemma genom att följa några enkla instruktioner. Du kan även göra din egen unika jacka genom att lägga till egna utsmyckningar.

Instruktioner

Gör din jacka

1 Du kan göra ditt eget mönster med mönsterpapper eller tidning. Helt enkelt ta dina mått, överföra dem till papper och klipp ut din design. Ett enklare och enklare sätt är att gå till ett tyg eller sömnad butik och köpa ett mönster. De kommer i många former och storlekar och är billiga att köpa. Härnäst kommer du att behöva välja vad tyg du kommer att använda för ditt nya jacka. Om du gör en vår / sommar jacka, du troligtvis inte kommer att behöva ett foder. Om du kommer att använda ett foder, måste ett tyg väljas för att liksom. Vanligtvis silke och polyestrar används för detta ändamål.

2 När du har köpt eller gjort mönstret liksom tyget, lägg tyget ut och trycker på tyget med en varm järn. Det kommer också att vara till hjälp att järn mönstret också. Med tyget sidan uppåt, stift mönstret på tyget. Nästa klippa bitar ut, var noga med att inte gå förbi de utsedda linjer för kapning.

3 Matcha bitarna upp beroende på var de kommer att knytas och stift motsatta sidor tillsammans för att sys.

4 Sy ihop bitarna ut och in så att sömmarna döljs. Efter jackan är helt sys ihop, kan du börja att bifoga utsmyckningar om du så önskar. Nu jackan är redo att bära!

Tips

  • Om jackan kräver knapphål, använd en symaskin med knapphål alternativ.

  

Kommentar