Vad är skillnaden mellan majsmjöl & Cornbread Mix?

November 6

Vad är skillnaden mellan majsmjöl & Cornbread Mix?


Majs går igenom flera stadier från groning till mognad och plockas färsk för att äta när kärnorna är fylligt och fyllda med en vätska kallas mjölk. Om den lämnas på anläggningen efter denna tidpunkt, majskärnor blir mycket stel och torr och kan malas till mjöl som används för att göra en mängd olika bakverk. Majsmjöl kombineras med andra ingredienser för att producera färdiga att använda majsbröd mix.

majsmjöl Fakta

När majs har nått vad som kallas den "buckla" scen - när varje kärna har en liten fördjupning i ena änden som innebär att det har förlorat det mesta av sin fukt - det är redo att mala, och detta sker genom flera metoder. Sten-mala majs resulterar i stora, grova korn som vanligen används för att göra polenta eller kokas som en varm spannmål kallas grits. Färgen på majsmjöl speglar den för majskorn och kan variera från vitt och gult till blått. Fint korniga säden mals flera gånger för att producera den typ av majsmjöl som läggs till majsbröd blandningar som används för att baka bröd och muffins.

majsbröd Mix

En färdiga majsbröd mix sparar tid och ger ett alternativ till framställning av bröd eller muffins från grunden. En typisk blandning innehåller i allmänhet finmalen majsmjöl, vetemjöl, en leavener såsom bakpulver, socker, någon typ av fett (vanligtvis ister), bakpulver och salt. För att göra muffins eller bröd, är allt du behöver göra leverera vätskorna i form av ägg och mjölk. Smeten kan sedan bakas i traditionell fyrkantig pan, muffin burkar, limpa pan, i en smord gjutjärn stekpanna eller i någon typ av specialdesignade gjutjärns formar som producerar specifika former såsom miniatyr ax.

Cornbread från Scratch

Det finns två sätt att göra majsbröd från början: genom att starta med vanlig majsmjöl eller genom att använda själv stigande majsmjöl blandning. Den själv stigande majsbröd blandning skiljer sig från en komplett majsbröd mix av att det innehåller endast bakpulver och salt och kräver tillsats av en liten mängd av mjöl, ett sötningsmedel och vätskor. Som ett regionalt Södra produkt, det är inte alltid tillgängliga på annat håll, men du kan göra din egen genom att lägga till mjöl, bakpulver och salt till vanlig majsmjöl. Själv stigande majsmjöl mix används vanligen i recept som utvecklats runt den. Om du planerar att använda den för att göra majsbröd eller muffins, justera receptet för att möjliggöra ingredienserna mixen redan innehåller.

andra användningsområden

Förutom att baka bröd och muffins, kan du använda vanligt majsmjöl för att göra Stekhäll kakor och för att belägga livsmedel för stekning och bakning. Majsmjöl används också för att damma av bakform när man jäst bröd som franska baguetter och surdeg boule. Majsmjöl håller bröddegen fastnar i stekpannan och ger bottnen av limpan en knaprig textur. På en mer välsmakande anteckning, ger mångsidigheten hos majsbröd mix sig också till skorpor för köttpajer och grytor, som i en majsbröd paj som kräver rökt korv, mosade sötpotatis och skarp cheddarost smaksatt med lök och paprika. Grundläggande majsbröd mix ger också basen för en god majsbröd pudding i kombination med hela kärnan majs, grädde stil majs och gräddfil.


  

Kommentar