Typer av Axelbandslös Bras

November 2

Typer av Axelbandslös Bras


Axelbandslösa bh tillhandahålla en lösning för blygsamhet och förbättring i axelbandslösa toppar och klänningar. Av alla bh stilar är strapless behå mest tekniskt utmanande att designa, enligt HerRoom. Varierande stilar axelbandslösa behåar fungerar bäst under olika stilar och tyger av ytterkläder.

bandeau

En bandeau är strapless behå utan underwires och inte ge stöd. Bandeau bh kan utformas på samma sätt som en tub topp från en lätt och töjbart tyg. De verkar också liknar en halsduk som lindas runt bröstet och band i mitten av brösten. Bandeau bh oftast bäras under fritidskläder. När tyget är attraktiva, de bärs som ytterplagg, ofta som en del av strandkläder.

Kupor och Vadderad

HerRoom konstaterar att underwires i axelbandslösa behåar är högre och kurvan för att omfatta bröstet mer än underwires i bras med remmar. Denna skillnad ger både stöd och är nödvändigt för att hålla behå upp, även om en kvinna måste ofta rycka behån tillbaka upp i position när det bärs under en lång period. En bygel axelbandslös behå kan eller kan inte inkludera stoppning. Stoppning ger en fylligare utseende av bröstet och ofta är utformad för att möjliggöra en smidig sömlös kopp. Stoppning är ofta gjorda av en formad skum och sytts in i strapless behå.

strapless Long

Långreven är en design av en strapless behå som passar kroppen över bröstet och midjan. Syftet är att ge både stöd för brösten och en formande effekt längs midjan. Strapless långrev bras kommer att ha stöd inbyggt i sidorna av behå för att förhindra den från att bunching eller rida upp. Koppar långreven behå kan omfatta bygel stöd och stoppning. Denna typ av bh kallas också en bustier och kan utformas för slitage som sin egen topp med en variation av färgval och ornament.

adhesiv Bras

Självhäftande axelbandslösa behåar är Backless att möjliggöra störta ryggen på klänningar och toppar. Behån själv använder en ljus lim för att hålla bh över brösten. Självhäftande bh ge minimalt stöd och är inte ett bra alternativ för stora breasted kvinnor. Självhäftande bh kan vara tillverkade av silikon, pressade skum eller papper koppar och lätt tyg. Vadderade och nonpadded alternativ finns tillgängliga. De flesta är återanvändbara för sex eller fler wear.


  

Kommentar