Hur man gör Crab Cakes med Remoulade

April 18

Hur man gör Crab Cakes med Remoulade


Krabba kakor är en amerikansk skålen liknar fishcakes som vanligtvis förknippas med nordöstra USA, särskilt Chesapeake Bay-området. De är vanligtvis serveras med franska remouladsås, som är mycket lik tartarsås. Detta recept förbereder åtta krabba kakor och en kopp remouladsås, och kommer att tjäna fyra personer.

Instruktioner

1 Kombinera ½ dl majonnäs, Dijon senap, relish och ansjovis pasta i en liten skål. Hacka 2 msk. färsk persilja och 1 msk. kapris, och sedan lägga till dem i skålen och blanda väl.

2 Lägg den torkade dragon och rör om. Täck skålen tätt med plastfolie och kyla i kylskåp i 20 till 24 timmar. Ju längre såsen tillåts att kyla, den mer smakrik blir det.

3 Kombinera de färska brödsmulor, krabba kött, lök, 3 msk. majonnäs, Worcestershire sås, ägg, salt, peppar och senap i en stor skål. Rör alla ingredienser tillsammans, och sprida en bit vax papper ut bredvid skålen.

4 Täck vax papper med de torra brödsmulor, och bildar krabba blandningen i åtta krabba kakor, ca 3 inches i diameter. Belägga båda sidor av var och en av kakor med de torkade brödsmulor.

5 Hetta upp oljan i en stor stekpanna på hög värme. Placera fyra av krabba kakor på stekpanna och stek dem i 4 till 5 minuter per sida, eller tills de är gyllenbruna. Stek resterande fyra krabba kakor, och servera varm med remouladsås hälls över toppen.

Tips

  • Krabba i detta recept kan ersättas med 3 koppar i form av flagor lax eller torsk, om så önskas eller är nödvändigt.

  

Kommentar