Utställningar i Philadelphia-området

May 30

Utställningar i Philadelphia-området


Ett antal utställningar regelbundet äga rum i Philadelphia-området. Beroende på omfattningen av den visar att du är ute efter, bör du kunna hitta något som du kan registrera din hund upp för. Beroende på vilken typ av program som du kan vara intresserad av, det finns olika aspekter av din hund som du kan visa upp.

National Dog Show

National Dog Show är förmodligen en av de mest berömda hundutställningar i landet. Den äger rum i området Philadelphia. Det är också en av de äldsta ute och regelbundet täckt på TV. Sammanlagt 2000 av de bästa visa hundar göra ett framträdande i denna show.

Kennel Club of Philadelphia Dog Show

Kennel Club of Philadelphia utställningen hålls dagen efter det nationella Dog Show. Detta är ett annat benched show och har även en rimligt hög antal deltagare. De visar ståtar med en ganska bra antal deltagare, av vilka många kan konkurrerar om priser i segment som de förlorade i andra bänkad utställningar. De två visar tillsammans sträcka sig upp till fyra dagar totalt, och är i själva verket två av de enda kvarvarande aktivt bänkad visar i landet idag.

Kategorier och discipliner inom Hundutställningar

Dog visar normalt en mängd olika discipliner och kategorier för dig att registrera dig din hund i. Det finns sju olika grupper som har öronmärkts. Dessa inkluderar terrier grupp, leksak grupp, arbetsgrupp, sport grupp, hund grupp, non sport grupp och vallning gruppen. Grupper är återigen kategoriseras i raser. När hunden är placerad i rätt grupp, discipliner är desamma i hela koncernen. Detta inkluderar bäst i rasen, först i gruppen och övergripande Best in Show. Varje grupp kommer att ha en vinnare, som i slutändan konkurrerar om den totala Best in Show pris.


  

Kommentar