Regler och begränsningar för inrikes flygresor

January 18

Regler och begränsningar för inrikes flygresor


Varje flygbolag har sin egen uppsättning regler och förordningar, men Transportation Security Administration och Federal Aviation Administration ge några övergripande råd om att gå igenom flygplatser, säkerhet och reser ombord på ett flygplan som är giltigt för alla flygresor i USA.

vätskor

Transport av vätskor in i flygplanskabinen i små mängder. TSA begränsar passagerare till en one-qt. klar plastpåse av 3-oz. eller mindre flaskor av vätskor, geléer och lotioner.

Identifiering

måste alla passagerare bära en regering utfärdat foto-ID för att passera säkerhetskontrollerna på flygplatserna. Utländska medborgare utan permanent uppehållstillstånd eller andra amerikanska ID-handling måste resa med sina pass i USA.

Säkerhetskontroll

Ta bort dina skor, bälten, mobiltelefoner och andra metallföremål när de passerar genom säkerhetskontrollen. Ta din bärbara dator och alla andra elektronik av din carry-on väska och sätta dem genom röntgenmaskinen separat.

Kabinväska

Handbagage är i allmänhet begränsad till en storlek av 45 inches eller mindre. Antalet carry-ons tillåts bestäms av enskilda flygbolag, men den allmänna tumregel är en bit av bagage och ett personligt objekt.


  

Kommentar