Hur man gör Cater mat för en fjäril Habitat

April 20

Hur man gör Cater mat för en fjäril Habitat


Fjäril habitat är både givande och lärorikt. Den svåraste delen av att höja larver i fjärilar är att bestämma den korrekta näringskälla. Larver är kända för att vara mycket kinkiga i naturen. De kommer bara äta särskilda växter och kan svälta ihjäl om rätt sort inte tillhandahålls.

Instruktioner

1 Bestäm specifika värdväxten som krävs av dina larver. Om du fånga larverna utanför, är det nödvändigt att ta nära tillkännagivande av anläggningen de livnär sig på när du hittat dem. Detta är värdväxt för viss typ av larv. Om du inte fånga skalbaggar, måste du fastställa arten av er har och bestämma värdväxten. Det finns många fält guider tillgängliga dokumentera individuella larvtyper och de olika värd livsmedel för varje.

2 Skaffa den nödvändiga värdväxten. Om du fick din larver bort av ett träd, måste du plocka många små grenar med löv. Noggrant inspektera dessa urklipp för buggar och sjukdomar. Sätt några av dessa grenar i fjäril livsmiljö. Placera en vas med vatten på en sval plats för att hålla färskt. Placera återstoden i ett blixtlås fryspåse och sätta i frysen. En krukväxt i livsmiljön är den ideala formen av tillsatser för larverna. Detta är möjligt endast om den mottagande växten är tämligen liten. Denna lilla växt lätt kan transplanteras in i en kruka och placeras i livsmiljön.

3 Ge din Caterpillar med en mängd av sticklingar från växter som omger den naturliga livsmiljön de togs bort från, eftersom många larver har mer än en värdväxt som de är vana vid att äta. Byt ut blad och gräs dagligen. Larver äter inte torkade ut mat. Ta bort eventuella matrester från livsmiljö som inte hade ätit. Håll livsmiljö ren.

4 Försök inte att ge dina larver skålar med vatten. Larver få all nödvändig fukt från näringskälla. Dina larver kan ingå i en skål med vatten och drunkna. Om livsmiljön är torr, kan du lätt dimma toppen av livsmiljön för att ge mer fukt, men inte blöt ner sin mat. Också vara noga med att undvika direkt spruta vatten på larverna.

5 Ge dina larver grenar förutom bladen de vill äta. De kommer inte att använda grenarna för mat, men kommer att behöva dem att avbryta från när de är redo att bygga sina puppa.

Tips

  • Larver är små äta maskiner. Om de inte omedelbart börja äta den mat du har lämnat, kommer du vet att det inte är det rätta värd mat.
  • Var mycket noga med att inte mata din larver blad som kan ha behandlats med insektsmedel.

  

Kommentar