Hur Layer Kläder med Turtle Halsar

February 17

Hur Layer Kläder med Turtle Halsar


En polotröja är en av dessa tidlösa modeplagg som omedelbart lägger sofistikerade till din outfit. Och klä sig i lager är en elegant och bekvämt sätt att hålla värmen. Det är lätt att dra ihop ett smart ensemble med hjälp av en polo som bas.

Instruktioner

1 Säkerställ korrekt passform. När skiktning en polo, först se till att den passar ordentligt. Du vill inte att det ska vara för stort och skrymmande, eftersom det kommer att bli svårt att sätta kläder över det. Och du inte vill ha en som är för liten, eftersom du inte kommer att kunna klä på polo om det är dåligt utrustade och oattraktiv.

2 Använd rätt underkläder. Polotröjor är tättslutande, så se till att välja bekväma och lämpliga underkläder. Till exempel bör kvinnor bära en sömlös bh medan män kan välja att bära en t-shirt.

3 Välj en knapp-down eller blus. En knapp-down skjorta kan bäras med den övre knappen knäppte så polo kikar igenom. Damer, kommer en fransig blus över en polo lägga värme till din feminina ensemble. Välj en färg som är ett komplement till din polo.

4 Välj en tröja. Om du befinner dig i kallare klimat, kan du lager tröjan över button-down och polo. En tröja i en annan tyg lägger textur till din ensemble. En bomullspolo med en kashmirtröja skapar en intressant ensemble.

5 Lägg till en jacka. Du kan lägga till en jacka rätt över din polo över din tröja, över knappen intryckt, eller över alla tre. Bär andas, naturmaterial som bomull, kashmir eller silke. En trevlig tweedkavaj kan lägga personlighet till en annars ho-hum polo ensemble.

Tips

  • Var uppmärksam på klimatet var du kommer att bli.
  • Du kan lager flera nyanser av samma färg. Till exempel kommer en marinblå polo med en himmelsblå button-down skjorta fungerar bra.
  • Spara tyngre tyger för de yttre lagren så att du kan ta bort dem lätt.

  

Kommentar