Skor att bära med breda ben byxor

February 24

Skor att bära med breda ben byxor


Wide-legged byxor är en mångsidig trend som hjälper kvinnor att göra övergången från kontoret till speltid sömlöst. Men vissa skor ser bättre med utvecklingen än andra. Om du skygga klackar och föredrar stövlar och spetsiga skor, kan du behöva förnya din "sko garderob" innan stora investeringar i bredbent byxor.

Högklackat eller lägenheter?

Höga klackar ger en slankare utseende och tenderar att se bättre med bredbent byxor. Men lägenheter är mer bekväm och ergonomiskt korrekt. Enligt Charla Krupp av MER Magazine, en lite grövre klackar ser bättre med bredbent byxor i motsats till en mager stilett. Om du är längre (åtminstone 5 fot-7), kan en platt vara bättre för dig.

Men Jackie Ostrowski, en gästbloggare med Chicago Tribune, föreslog alltid skor med lite höjd till dem. Om du inte gör det riskerar du söker FOTLÖS.

Spetsig eller runda?

Personerna bakom whowhatwear.com avråder spetsiga skor med din bredbent byxor. Istället föreslår de fastnar med öppen tå eller runda rejäla skor.

stövlar

Stövlar ska bäras med mörkare, tyngre byxor på vintern. Mode Time Magazine med zimbio.com föreslår att bära stövlar som passar noga på benet för att undvika indrag varumärken med byxorna.


  

Kommentar