Hur man bygger en häst Stall Grill

October 15

Grillar på en häst stall förbättra ljus och ventilation jämfört med bås som har fasta sidor från golv till tak. Grillar ofta placeras endast på sidorna av stall som framför en hall eller gränd. Placering grill arbete mellan två bås kan leda till problem om inkompatibla hästar placeras i angränsande bås. Grillar eller stall vakter är oftast gjorda av stål eller järn. Konstruktionen kräver metall-arbetsverktyg.

Instruktioner

1 Mät utrymme för grillen. Inkluderar längden och höjden på grill samt bredden av stallet väggmaterialet grillen kommer att sitta på. Skär en två U-kanals stycke stål med längden av den nödvändiga stall grillen. Använda U-balkar av stål med en öppning som är lika med bredden hos de väggmaterial stall där grill fäster.

2 Skär halv-tums stålstänger för att passa mellan de övre och nedre U-kanaler när de installeras i stallet väggen. Beräkna antalet stålstänger genom att dividera längden av grillen i inches med fyra och addera en för slutstången i grillen.

3 Svetsa halv-tums stålstänger till toppen och botten U-kanal med staplarna placerade 4 inches på mitten. Slipa bort eventuella ojämna kanter svetsen som kan repa eller skära hästen.

4 Montera grillen i stallet väggen. Borra hål genom botten och toppen U-kanal. Använd 2-tums galvaniserad däck skruvar för att fästa grillen till trä delar av stallväggen.

Tips

  • Skapa en metall jigg för att hålla stavarna på plats vid 4 inches mellan centra. En bit av vinkeljärn halva bredden av den U-kanal med två skåror 4 inches isär fungerar bra. Ett hack skulle placeras på en bar redan svetsat på plats medan baren i den andra skåran är korrekt positionerat för att svetsas på plats.
  • Det skulle vara frestande att spara material och minska kostnaderna genom att använda en bredare avstånd för barer. Detta rekommenderas inte. 4-tums avstånd är utformad för att hålla hästen från att ens försöka att hålla huvudet genom gallret i grillen. En häst som försöker hålla näsan genom en grill kan bli skadade om det skrämd och vred eller vände huvudet.

  

Kommentar