Hur man gör ätbara Bad- och massageoljor

October 18

Hur man gör ätbara Bad- och massageoljor


Söta smaksatta ätbara kroppsoljor kan göras hemma med hjälp av alla livsmedels säkra ingredienser. Anpassa färg, smak och sötma av en ätbar kroppen olja, så att du njuta av hur det ser ut, känns och smakar. Kroppsoljor sötade med ätliga vegetabiliska glycerin har en söt smak och orsaka en värmande känsla när de appliceras på huden. Göra en hemmagjord ätbar kroppsolja att överraska din partner med en helkroppsmassage som har en personlig touch.

Instruktioner

1 Tillsätt 2 msk. vegetabiliskt glycerin och ca 1/4 tsk. pulveriserad karamellfärg du valt till en stor glasflaska.

2 Skruva på locket och swish flaskan från sida till sida för att blanda pulveriserade färgförhandsvisningen den slutliga färgen på kroppen olja. Tillsätt mer pulveriserad karamellfärg i små steg för att öka färgintensiteten tills du är nöjd.

3 Häll vegetabilisk olja eller mutter olja och 3 droppar av essentiella eller smaksatta oljor in i glasflaska. Försegla den ordentligt med locket. Vegetabiliska oljor har en mycket neutral smak och lukt. Nötoljor kommer ofta från rostade nötter och har en rik nötig smak och arom som kan komplettera vissa ätbara Body Oil aromer.

4 Vända den förseglade flaskan av ätbar kroppen olja upp och ner och snurra det långsamt i alla riktningar för att blanda innehållet.

5 Häll ett par droppar av den blandade kroppsolja på baksidan av din rena handen och titta på färgen på oljan på huden för att avgöra om karamellfärg beloppen är tillräckliga innan provsmakning det för sötma och smak.

6 Tillsätt 1 eller 2 msk. vegetabiliskt glycerin om oljan behöver sötas, en droppe eller 2 essentiella eller smaksatta oljor om smaken är alltför subtil och annan 1/4 till 1/2 tsk. pulvriserad karamellfärg om du vill ha mer färg.

7 Vända den förseglade flaskan av ätbar kroppen olja upp och ner och snurra det långsamt i alla riktningar för att blanda innehållet.

8 Prov den justerade sötma, smak och färg på ätbara kroppen olja genom att hälla ett par droppar på baksidan av en ren hand och slicka bort det. Göra ytterligare justeringar som behövs tills du är nöjd med kroppen olja.

9 Täta glasflaska med lock och förvara den på en sval mörk och torr plats för upp till sex månader.

Tips

  • Diabetiker bör undvika vegetabilisk glycerin i matoljor eftersom det har en liknande effekt som socker.

  

Kommentar