Hur man gör Pageant Klänningar för småbarn

June 24

Hur man gör Pageant Klänningar för småbarn


Använd avskalade festtåg klänning skal som kan stiliserade och anpassas för att passa ett barns personlighet och färg. Om du inte vet hur man koppla de volanger på en kjol, är det bäst att köpa ett skal och anpassa din design. Välj bland ett stycke klänning eller en tvådelad ensemble inklusive en separat livstycket och ruggig kjol. Tankar finns i många populära solida färger. Ytterligare färg tillsätts med hjälp utsmyckningar för att skapa en scen-redo design som är säker på att fånga kronan.

Instruktioner

1 Mät ditt barns bröst, midja, och längden på var du vill att kjolen att falla. Välj en storlek som motsvarar ditt barns mätningar som dimensionering kan köra större eller mindre än förväntat. Ta reda på om en eller tvådelad stil passar ditt barns personlighet och passar design som du har i åtanke. Ta hänsyn till att småbarn ofta aktiva och rörliga armar runt. Fundera på om ditt barns livstycket kryper upp om hon håller höjer armarna upp.

2 Bestäm en färg. Välj en färgpalett som förbättrar ditt barns hudfärg. Ljushyade flickor ser söt i ljusa vita och medeltoner. Välj varma färger och ädelstenstoner för oliv skal flickor. Föreställ hur klänningen ser ut på ditt barn när alla utsmyckningar har lagts till.

3 Planera din design på papper. Staka ut en grundläggande beskrivning av framsidan och baksidan av klänningen på ett papper. Använda färgpennor, färg i basfärgen av skalet. Blyertspenna i en design av spetsar, applikationer, strass och andra trim. Använd färgpennor för att lägga till trim färger. Steg tillbaka och titta på designen på avstånd. Ändra designen för att få ut det mesta tilltalande arrangemang.

4 Lägg ut klänningen på en plan yta. Använda raka stift, stift spets och applikationer till livstycket och ärmar. Ordna strass och andra trim enligt din design. Ett steg tillbaka och utvärdera konstruktionen för att se om det uppfyller dina förväntningar. Justera designen genom att flytta trim runt för att uppnå en fantastisk design.

5 Sy tyg trim till livstycket. Använda en liten mängd av pärla lim på baksidan av varje sten och ställa in varje ett på plats noggrant. Låt pärlor att torka över natten för att ställa in. Dubbelkolla att se till att alla trim är säkra. Pageant natten är inte tid att upptäcka att trim är löst och du inte vill ditt barn att bli distraherad av problem med hennes klänning.


  

Kommentar