Hur man lagar hummer Tail av bakning eller rostning

December 24

Hur man lagar hummer Tail av bakning eller rostning


Restauranger serverar ofta bara svansen av hummer, bakade eller stekt, vilket gör att gäster att njuta av den saftiga kött utan arbete och röra behöva punga hummer. Stjärtar är lätt tillgängliga på stormarknader och marknader fisk, antingen frysta eller färska, vilket gör det relativt lätt att tillaga hummer i ugnen hemma. Hummer är dyr, särskilt delvis beredd, så vara mycket försiktig när du tillagar den; mosig svampiga Hummer är osäkert att äta och överkokt hummer är seg.

Instruktioner

Bakad

1 Håll hummer svans i handen så smidigt ryggen är mot handflatan. Utgående från avskurna slutet, använd kök sax för att klippa räfflade brosk längden längs ena sidan mot slutet av svansen. Upprepa på den andra sidan, sedan skära remsan av brosk av vid svansroten.

2 Skjut en kökskniv mellan köttet och skalet för att lossa den.

3 Smält 2 msk. smör och tillsätt 1 msk. citronsaft. Krydda med salt och peppar, om så önskas, och ringla smöret över hummer svans.

4 Linda hummer svans med aluminiumfolie och grädda i 450 grader Fahrenheit i ca 15 till 20 minuter eller tills köttet är opak hela vägen igenom, ca 145 grader Fahrenheit.

Broiled

5 Klipp en längsgående remsa av det hårda skalet på toppen av hummer svans från ena änden till den andra, med hjälp av köks sax.

6 Skölj hummer svans i vatten och klappa torrt. Ringla den med smält smör smaksatt med citronsaft, salt och peppar.

7 Halstra för en minut per uns av hummer svans eller tills den inre temperaturen når 145 grader Fahrenheit

Tips

  • Du kan lägga till ytterligare kryddor, såsom vitlök, paprika, basilika eller krabba koka krydda till det smälta smöret, om så önskas.
  • Färsk hummer svans bör tillagas eller frysas samma dag du köper den.

  

Kommentar