De bästa ögon Shadows för blek hud och blå ögon

May 17

De bästa ögon Shadows för blek hud och blå ögon


Att välja en ögonskugga för blek hud och blå ögon kan vara en utmaning. Vissa färger kan göra blek hud ser tvättas ut och trött; vad som fungerar för någon med mörk hud och bruna ögon kommer inte att fungera för en person med blå ögon och blek hud. När plocka ut ögonskugga, aldrig matcha färgen på dina kläder eller dina ögon. Hålla några grundläggande principer i åtanke att hitta de bästa skugga för din hy och ögonfärg.

Färger som inte fungerar

Pink är nummer ett färgen ljushyad, blåögd kvinna bör undvika. Rosa tvättar ansiktet ut och gör ögon ser tråkig och trött. En annan färg för att undvika är oliv, på grund av de gula toner, vilket kan orsaka sken av att vara fördomsfull eller sjuklig. Svart är en annan färg för att undvika eftersom det kan göra att du ser mager eller verkar ha insjunkna ögon.

Färger som fungerar för en dagtid utseende

Beige och bruna toner fungerar bäst med blå ögon för att skapa en perfekt dag utseende. Skimrande ljusbruna färger förbättra blå ögon och bidra till att göra blek hud ser ljus. En annan stor dag färg är ljusgrön eller salvia grön. Den gröna tonen kompletterar bleka hudtoner och gör blå ögon sticker ut.

Färger som fungerar för en kväll utseende

För en rökig kväll utseende, en bra färg för blå ögon är mörkgrå. Gråa färger kan skapa en mer dramatisk look för en utekväll på stan och förbättra blå ögon, till skillnad från att välja svart. Lila och lavendel färger är andra bra kväll val för blå ögon och blek hud.


  

Kommentar