Tips om Följebarnartiklar

February 4

Tips om Följebarnartiklar


Barn växer genom klädstorlekar snabbt. Knappt används jeans, tröjor och hoodies behöver inte kastas bort. Du kan sälja försiktigt slitna barn kläder för att få ut det mesta av dina kläder budget. Barn återförsäljning butiker dyka upp i städer över hela landet. Du kommer att njuta rensas ut garderober, och lite extra pengar på banken.

Shop Hop

Besök några återförsäljning butiker. Nonchalant granska rack och hyllor för att få en uppfattning om vilka objekt de köper. Vissa butiker bär designermärken exklusivt. Andra har ett bredare spektrum av dräkt för försäljning. Fråga butiksägaren för ett skriftligt avtal som du kan ta med dig. När du har samlat dessa från några butiker kan du bestämma vilken du vill göra affärer med. Vissa butiker köper på sändningen, andra betalar kontant på plats. Naturligtvis kan du alltid kontrollera Internet för att se om dessa åtgärder läggs på nätet.

Rengör skåp

Rengör barnens garderober och köksskåp. Skapa två högar. Sätt kläder som har fläckar eller visar tecken på slitage i en stapel. Bag dem och ta dem till en sparsamhet butik. Eller hitta ett kreativt sätt att upp-cykel dem själv. I den andra högen, sätta kläder som fortfarande är användbart. Det bör vara fri från fläckar, revor och hål. Kontrollera för att se om alla knappar, tryckknappar och blixtlås är i funktionsdugligt skick. De flesta butiker kommer att inte ta saker som har brutit fästen. Bag objekten värda återförsäljning.

Leverera varorna

Förbered dina varor för leverans till butiken du har valt. Varje butik har sin egen politik om huruvida kläder ska vara på hängare eller separerade av kön eller storlek. När du har allt organiserat, ta kläderna till butiken för återförsäljning.

Vad om leksaker?

Många återförsäljning butiker också specialiserade på leksaker och babyutrustning. Vissa objekt, såsom bilstolar inte tillåtet enligt lag att säljas vidare. Butiksägaren kan ge dig en lista över acceptabla objekt. Baby gungor, wraps, hopp säten, barnstolar och barnmöbler är stora objekt att sälja. Leksaker som har tvättbara ytor, såsom saker gjorda av plast och färdiga trä är bra för återförsäljning butiker. Plysch leksaker är inte lika hållbart och kan inte vara acceptabelt för återförsäljning i vissa butiker.


  

Kommentar