Om snö kottar

November 28

Om snö kottar


Det är soligt, ljust och olidligt varmt. Vatten är allt runt omkring dig, men du sugen något sött och är angelägna om att Sug på karamellen. Så nå för en snö kon. Tillverkad av krossad is och smaksatt med sirap, de är lätta att göra hemma och smaka otrolig. Dessutom gör de stora behandlar för barn.

Funktioner

Snö kottar har tre grundläggande funktioner. De två första är de ingredienser som snökonen är gjord av. En snö kon är huvudsakligen krossas eller rakat is, som kan göras för hand eller i en maskin. Hemma, kommer snö kon maskiner gör allt arbete för dig. Andra är aromen. Detta kommer i form av sirap som nästan alltid ljust färgade. Sirapen hälls på rakat is och rockar det helt, inifrån och ut. Denna blandning placeras sedan i en strut, vilket ger dessert dess avslöjande form. Ibland kommer snö kottar har en kärna av glass. Dessa kallas stoppade snö kottar.

Historia

Snön kon skapades av Samuel Bert av Dallas, Texas 1919. Ett år senare uppfann han en maskin som rakar is och började sälja den över hela världen. Han fortsatte sin verksamhet tills han dog i 1986, skapar en stapelvara dessert av mässor, arenor, evenemang och grannskap push vagnar. 1934, Ernest Hansen utvecklat en maskin som skapade en mycket finare rakning is. Detta skapade snön bollen, som är en populär snökonen variation som säljs i New Orleans. Sedan 1979, har barnen kunnat göra snö kottar hemma samt med en populär Snoopy snökonen maskin. Det finns en vev som rakar isen och en sirap dispenser formad som Snobben.

typer

De olika typerna av snö kottar vanligtvis definieras både av hur fint isen är rakat och smaker tillgängliga. Snö bollar, till exempel, är rakat till en mycket fin snö konsistens, medan original snö kottar har större bitar av is. Raka is har fina glassdrinkar hälls över en boll av glass. Vanligtvis dessa har flera smak sirap i dem. Piragua är en typ av snö kon som är formad som pyramiderna. De Raspa snö kottar är smaksatt med exotiska frukter infödda till Sydamerika.

Geografi

Olika typer av snö kottar är också definieras av var i världen de kommer ifrån. Snöbollar, till exempel, är från New Orleans, medan typiska snö kottar i allmänhet säljs över hela världen. Raspas är hemma i Mexiko, typ Piragua är från Puerto Rico. Isen kachang dessert är en snö kon från Malaysia och Singapore, som har röda bönor och andra frukter på toppen. Peru, Venezuela, Colombia och många andra länder runt om i världen har sin egen regionala variationer.

missuppfattningar

Den största missuppfattningen att människor har samband med snö kottar är att de är samma som italienska ices. Italienska glass är mycket lika, men det finns en skillnad mellan de två som orsakar olika smaker och produktionsmetoder. Den största skillnaden är att snö kottar är smaksatt som en försäljning sker. Detta innebär att sirapen hälls på is när snö kon är beställd. Italienska glass är smaksatt som isen krossas, som många tror skapar en fylligare, mer komplett smak hela dessert.


  

Kommentar