Hur du håller din hund i garaget under sommaren

January 21

Även om det kanske inte är den optimala situationen, kan vissa djurägare måste lämna sin hund i garaget medan de är ute under sommaren. Med rätt planering kan garaget erbjuda en säker och bekväm plats för ett husdjur att stanna ett par timmar åt gången.

Instruktioner

1 Skapa ett område för din hund i garaget. Sätt en låda, hund säng eller hund filtar i ett rensat hörnet där hunden kommer att känna sig trygg och där hon kan sova om hon väljer. Placera en vattenskål nära hundsäng och en matskål om din hund är vana vid att äta hela dagen. Utse några leksaker såsom Kong fyllda med godsaker, en härdig ben och en robust stoppade djur hålla din hund sysselsatt medan du är ute. Visa hunden leksaker, dess säng och vattenskål i garaget.

2 Ta bort eventuella faror. Garage kan vara svala platser för husdjur för att komma bort från sommarvärmen, men de har också farliga ämnen som kan vara skadliga för ditt husdjur. American Veterinary Medical Association föreslår att ta bort rengöringsprodukter, insektsmedel, frostskyddsvätska, färger och lösningsmedel från garaget för att skydda ditt husdjur. Åtminstone bör du sätta dessa saker i ett skåp eller på en hög hylla där din hund inte kommer att frestas att utforska dem.

3 Sätt en termometer i garaget. Detta är viktigt så att du vet hur varmt det blir i det. Om temperaturen stiger för högt, måste du penna din hund någon annanstans.

4 Kom ihåg att garaget är ett tillfälligt hem för din hund. Låt inte din hund i garaget för längre än du måste, ett par timmar som mest. Din hund behöver motion efter att begränsas; vara beredd att ta honom ut på en promenad eller spela hämta när du kommer hem.

Tips

  • Använd inte garaget som en plats för straff om du tänker att hysa din hund där medan du är borta. Hunden ska associera garage med positiva situationer, inte negativa.

  

Kommentar