Hälsosamma mellanmål för barn Grupper

August 26

Hälsosamma mellanmål för barn Grupper


Under de senaste trettio åren barnfetma har tredubblats bland barn i åldern 6 till 17 år, enligt Center for Disease Control. Denna dramatiska ökning beror till stor del på barn som har lättare tillgång till ohälsosamma mellanmål. Populära snacks såsom kakor, tårtor och godis är höga i artificiella socker och fett. Skapa roliga och hälsosamma alternativ mellanmål för barn kan hjälpa dem att komma på rätt spår till en hälsosammare livsstil.

Grönsaker

Hälsosamma mellanmål för barn Grupper

Barn som äter jordnötssmör fyllda selleri.

Grönsaker är laddade med vitaminer och mineraler som behövs för att hålla barnen pigga och friska när de växer. Bakade grönsaker chips är ett unikt sätt att presentera grönsaker som kan intriger barn och göra dem mer mottagliga för snacking på dem. Skiva sötpotatis, zucchini, palsternacka, morötter, etc. till enhetliga skivor. Ordna skivor på en plåt. Lätt strö över salt och olivolja efter smak. Grädda i 350 grader i 20 till 30 minuter. Myror på en stock är ett annat enkelt sätt att presentera grönsaker i en tilltalande sätt att grupper av barn. Skär selleri i 4 tum sektioner. Smear 1 msk. jordnötssmör eller låg fettfria färskost i mitten. Placera torkad frukt såsom russin ovanpå spridningen. Myror på en stock är låg fetthalt och hög halt av protein. Använda grönsaker på kreativa sätt bidrar till att arbeta in dem i barnens kost.

Frukt

Frukt är ett hälsosamt mellanmål som är naturligt söt. Frukt kan naturligtvis öka barnens energi när de träffar på eftermiddagen svacka utan kraschen som orsakas av konstgjorda socker. Frukt är också en bra källa till vitamin, mineraler och fibrer. Använd kakmått att skära frukten i roliga former för att uppmuntra barn som inte är mottagliga för frukt och det gör en bekväm plockmat för servering grupper. Servera vanilj yoghurt tillsammans med frukten för doppa. Gör en frukt wrap med hjälp av fullkorns tortillas, jordnötssmör och fruktskivor för ett hälsosamt mellanmål på språng.

korn

Fullkorn är en bra källa till fiber, omega-3 fettsyror, kolhydrater och järn. Det är viktigt att barnen får en bra mängd av dessa saker. Kombinera fullkorn spannmål, granola bitar, nötter och torkad frukt för att göra en fullkorn granola mellanmål mix. Servera granola i små koppar så att barnen kan mellanmål på det medan du tittar på tv eller medan du gör läxor. Pumpernickel pretzels doppade i jordnötssmör är ett annat sätt att införa hela korn i barnens småätande vanor.

Mejeri

Hälsosamma mellanmål för barn Grupper

Barn älskar smoothies.

Mejeriprodukter är en viktig källa till kalcium för att förstärka hållfastheten hos skelettsystemet. Ost pinnar, även kallade sträng ost, är en favorit mellanmål för barn och är ofta populära på fester barns samvaro. Köp färdigförpackade sträng ost eller skapa din egen genom att skära mager ost i långa remsor. Allena eller med fullkorn kex. Smoothies kan vara en annan hälsosamt kul mellanmål för barn. Kombinera frukt, yoghurt, mjölk och is för att skapa en frostig dryck laddade med vitaminer och kalcium. Du kan också frysa smoothies att skapa ett hälsosamt alternativ till glass poppar.


  

Kommentar