Hur man gör lockar Från en Braid

August 25

Hur man gör lockar Från en Braid


Har du någonsin velat locka håret, men inte har en locktång? Fläta håret i sektioner är ett enkelt och effektivt sätt att locka håret när du är antingen på språng eller inte har en hel del tid på morgonen. Följande steg kommer att hjälpa dig att uppnå vackra lockiga lås för alla tillfällen utan behov av en locktång eller papiljotter.

Instruktioner

preparat

1 Borsta håret för att ta bort eventuella tovor eller knop.

2 Fyll en vattenflaska med tre fjärdedelar leave-in balsam och en fjärdedel vatten, eller gör din egen leave-in balsam med ett uns. av balsam och återstoden vatten.

3 Spraya håret med leave-in balsam. Bara lägga tillräckligt för att försiktigt dämpa håret; Du behöver inte för att mätta håret.

4 Dela upp håret i fyra sektioner - två sektioner på toppen av huvudet och två sektioner på botten.

5 Applicera en kvarts storlek mängd mousse till varje avsnitt av hår, meddelande den i håret och kamma igenom med en kam. Kammen bör lätt gå igenom håret. Om den inte gör det, kan du behöva lite mer leave-in balsam eller mousse.

6 Kamma håret tillbaka för att jämnt fördela moussen och leave-in balsam. Del håret i dess naturliga del eller hur du vill ha din lockig frisyr.

Fläta håret

7 Ta din kam och en del håret i 1- till 2-tums sektioner och kamma igenom att säkerställa att det inte finns några tovor eller knop.

8 Split den del av håret i tre även sektioner. Fläta de tre sektionerna till slutet av håret.

9 Bind håret band runt botten av flätade hårslinga.

10 Upprepa steg 1 till 3 tills alla i ditt hår är flätat. Jämnt spraya varje fläta med hårspray.

11 Låt håret flätat natten för en enkel stil på morgonen, eller lämna i ett par timmar. Om du har bråttom kan du också sitta under en hårtork på en sval inställning eller använda en hand fön med en diffusor på en låg, cool inställning.

Styling Hair

12 Testa dina flätor att säkerställa att de är helt torra.

13 Ta bort hårband från delar av håret och försiktigt del varje sträng från flätan. Var försiktig när du utför det här steget. Om du drar isär sektionerna för ungefär eller köra fingrarna genom flätor alltför aggressivt, kan håret visas veckad och / eller burrigt. Upprepa tills alla flätor är obundet.

14 Använd fingrarna för att försiktigt manövrera flätor genom håret för att uppnå den perfekta stilen. Du kan också använda en stor tand kam, beroende på håret textur och mängden volym du vill.

15 Spray håret med hårspray eller annan anläggning stylingprodukt.

Tips

  • Beroende på håret textur och typ, kan det ta lite anpassning till den mängd produkter som används, märket på produkten och antalet flätor för att uppnå önskat resultat.
  • Mängden curl du vill bestäms av antalet flätor du placerar i håret och tätheten av flätan. Om du vill skapa mer av en vågig utseende, kan du sätta håret i två lösa franska fläta gris svansar. Att skapa ett överflöd av lockar eller en rörig curl utseende, lagt ner mycket av 1- till 2-tums snäva flätor.

  

Kommentar