West Side hotell i Oahu

May 17

West Side hotell i Oahu


Den västra sidan av Oahu är också känd som läsidan. Denna del av ön är skild från den centrala kärnan av Waianae bergskedjan. Den västra sidan är torrare och varmare och vegetationen glesare. Vågorna, men inte så stora som på Oahu North Shore, är högre än i Waikiki, så surfare lockas till områdets stränder. Det finns några hotell på denna sida av Oahu men de som finns är värda ett besök.

(Ref 1, även områden och geografi)

JW Marriott Ihilani Resort & Spa på Ko Olina

JW Marriott Ihilani Resort & Spa i Ko Olina, som lokalt kallas den Ihilani, är en av de mest lyxiga fastigheter på ön Oahu. Fronting en manet formad vit sand lagun, erbjuder fastigheten 351 rum och 36 sviter, alla med privata uteplatser (balkonger). Alla rum har top-of-the-line möbler, badrum i marmor, platt-TV, höghastighetsanslutning till Internet mot en avgift, och två-line telefon med telefonsvarare. Rumsservice, parkeringsservice och concierge är alla tillgängliga 24 timmar om dygnet. Den Ihilani erbjuder en Keiki (barn i Hawaiian) Program för barn från 5 till 12, samt en Marine Life program som lär barn om livet i havet. Gästerna har användning av två pooler, den fria formen signatur Ihilani pool och en förordning simbassäng på Ihilani Spa. Golfare kan tee off på angränsande Ko Olina Golf Course, en par 72, 18 håls kaliber anläggning som också erbjuder en driving range och en putting green.

Den här egenskapen kan ta emot grupper på upp till 3000 i sitt Pavilion Lawn möte område och ofta värd konventioner. Detta utrymme, liksom den mindre Ocean Ballroom, passar även bröllop och andra speciella evenemang. Hotell restauranger inkluderar Naupaka Terrace (ö köket), Ushio-Tei (japanska, endast middag), Azul (biff och skaldjur, middag, formellt) och Poolside Grill (casual, utomhus matsal, lunch). Den Hokulea Lounge erbjuder cocktails och pupus (Hawaiian för aptitretare). Den Ihilani är 20 miles väster om Honolulu International Airport.

JW Marriot Ihilani Resort & Spa på Ko Olina
92-1001 Olani St.
Kapolei, Oahu HI 96707
808-679-0079
marriott.com

Hawaiian Princess Makaha

Den Hawaiian Princess är en tid andel egenskap som inte erbjuder en- och två sovrum condo enheter för korta vistelser, liksom möjligheter att köpa in i fastigheten. Beläget i Makaha på den karga Waianae kusten, kan gästerna ha en mer tillbakalutat semester upplevelse än i de mer besökta Waikiki. Makaha Golf Resort erbjuder också en 18-hålsbana och är mindre än fyra miles öster om Hawaiian Princess. Condos erbjuder fullt utrustade kök, tvättmaskiner och torktumlare och de flesta har strand och havsutsikt från möblerade uteplatser. Gästerna har användning av en fritt formulerad utomhuspool, bubbelpool, rekreation rum, tennisbanor och utomhusgrill.

Det finns inga restauranger på egendom, men de närmaste restauranger är Kui Poke (Hawaiian mat) och Makaha Chop Suey (kinesiska) båda mindre än en mil bort. Livsmedel kan hittas mitt i Makaha eller i centrala Waianae, 5 miles i söder. Den Hawaiian Princess är 27 miles väster om Honolulu International Airport.

Hawaiian Princess Makaha
84-1021 Lahilahi St.
Waianae, Oahu HI 96792
808-696-1234
hawaiianprincessmakaha.com

Makaha Resort & Golf Club

Makaha Resort & Golf Club erbjuder en avslappnad Hawaii på semester med den extra plus en 18-håls golfbana bara några steg från ditt rum. Banan är en par 72 som täcker 7,077 yards. Gästerna har tillgång till ett klubbhus, pro shop, putting greens och driving range samt grupp och privatlektioner från på plats golfproffs. Resort boende består av 173 rum och sviter. Standard kategori rum har utsikt över bergen och trädgården, medan deluxe-rummen har utsikt över golfbanan. Rummen på de övre våningarna har utsikt över havet. Ett sovrum sviter erbjuder två badrum och tre av dessa sviter har också ett fullt utrustat kök.

Bekvämligheter inkluderar en utomhuspool, tennisbanor, concierge, och trådlöst internet i hela fastigheten. Matsal finns på Kaiona restaurang som serverar frukost, lunch och middag och på Nalu Grill restaurang och bar. Den Pumana Lounge erbjuder cocktails och aptitretare och en av de bästa platserna på fastigheten för att titta på en Hawaiian solnedgång. Makaha Resort & Golf Club är 31 miles väster om Honolulu International Airport.

Makaha Resort & Golf Club
84-626 Makaha Valley Road
Waianae, Oahu, HI 96792
808-695-9544
makaharesort.net


  

Kommentar