Hur hittar man den bästa steakhouses på Walt Disney World

May 19

Hur hittar man den bästa steakhouses på Walt Disney World


För stek älskare, kan Walt Disney World vara ett bra ställe att äta. De bästa steak inkluderar den berömda Le Cellier, Yachtsman Steakhouse och Shulas Steak House.

Instruktioner

1 Le Cellier Steakhouse ligger i Kanada paviljongen i Epcot. Det har både franska och kanadensiska köket. Menyn innehåller deras berömda cheddarost soppa, svamp filet mignon, huset hamburgare, New York remsor biff och rakade främsta rib smörgås samt skaldjur förrätter och den populära choklad på choklad whiskey tårta. MAN MÅSTE BOKA BORD I FÖRVÄG. Det finns en barnmeny.

2 Yachtsman Steakhouse ligger i Yacht Club Resort. Några av deras bästa stek rätter inkluderar den klassiska porter, en 24-oz skuren biff med paprika frites och rostad vitlökssmör. Också på menyn är 8-oz filet mignon i en rödvinssås med potatismos. Förutom biff, de har också rack av lamm, skaldjur och hus-gjort gnocchi och många stora desserter, såsom mango cheesecake och signaturen bananer napoleon. Bokningar krävs och klädsel är business casual. Det finns en barnmeny.

3 Shulas Steak House ligger i Dolphin Resort. Det är en sport-tema restaurang, uppkallad efter sin namne Don Shula. Det finns många stek alternativ på deras meny, inklusive 20-oz Kansas City remsor, 16-oz. New York remsor, 32-oz. revbensspjäll och även 48-oz porter. Det finns också skaldjur förrätter som guldmakrill och lax. Restaurangen har också de klassiska kil sallad och hummer potatismos. Desserter inkluderar smält choklad lava tårta, creme brulee och vanilj cheesecake. Reservationer krävs och det finns en business casual klädsel. Det finns inga barn-menyn.

Tips

  • Om du eller någon i ert parti är på en speciell diet eller har födoämnesallergier, se när du ringer i din bokning eller boka på WDW online-bokningssystem som du anger det. Du kan också skicka e-post Disney på [email protected] att låta dem veta.
  • Var medveten om att inte alla önskemål kan uppfyllas och på grund av populariteten av vissa restauranger, såsom Le Cellier, kan de boka upp snabbare.

  

Kommentar