Så att brygga Starbucks House Blend i en 12-cupen Kaffebryggare

October 7

Så att brygga Starbucks House Blend i en 12-cupen Kaffebryggare


Du kan brygga Starbucks House Blend hemma i en 12-kopp kaffebryggare. Starbucks House Blend är en blandning av latinamerikanska kaffebönor som syftar till att få en mild även smak. House Blend är den vanligaste eras av alla Starbucks kaffesorter de. Starbucks föreslår att sex till åtta koppar vatten krävs för att brygga en 2 1/2 oz. paket av House Brew. Detta grundrecept kan enkelt justeras för att rymma kapaciteten hos en större kaffebryggare.

Instruktioner

1 Linje korgen med ett filter. Lägg filtrerat vatten till kaffebryggaren reservoaren tills den når 12-cup nivå.

2 Scoop en ½ kopp mark Starbucks House Blend i filtret. Mala bönorna till en grov eller automatisk dropp storlek innan mätning om de köptes hela. Placera rena och tom karaff på plats för att fånga nya brygga.

3 Starta bryggningen. Smaka kaffe när flödet i karaffen har upphört. Minska mängden House Blend används av oneTbsp. för svagare kaffe eller ökning med en msk. för starkare kaffe.

Tips

  • Fyll behållaren till sex koppar kapacitet och användning ¼ kopp marken House Blend att göra en halv kruka i en 12-kopp kaffebryggare.
  • Spola en gammal kaffebryggare med ättika att strippa ackumulerade lukter och smaker. Skölj noga av brygg tre rundor av filtrerat vatten genom maskinen.

  

Kommentar