Hur Skär tunna huden på min tunn hud Wig

October 7

Hur Skär tunna huden på min tunn hud Wig


Tunn hud peruker använda en beläggning av polyuretan för att skapa en smidig, simma cap-liknande bas för peruk. Tillverkar använda tunn hud med eller utan en traditionell spets front för att skapa den bästa passform och den mest naturliga hårfästet. Tunn hud peruker kan trimmas med sax eller en mattkniv för att matcha din naturliga hårfäste. För att korrekt mäta den tunna huden för skärning, måste du anlita hjälp av en vän eller familjemedlem.

Instruktioner

1 Förbered håret som vanligt att bära peruk.

2 Placera peruk på huvudet, och justera den tills du är nöjd med placeringen av hårfästet. Att skapa den mest naturliga utseende, bör hårfästet i peruk matcha din egen hårfästet så mycket som möjligt.

3 Samla håret i en lös hästsvans eller klipp för att exponera den tunna huden kant hela vägen runt peruk.

4 Använd en markör för att rita en linje längs den tunna huden nära hårfästet hela vägen runt peruk. Tunn hud bör vara nästan osynlig vid hårfästet i fronten men kan lämnas längre runt ryggen och sidorna för säkerhet och komfort.

5 Ta bort peruk, och placera den på en peruk formulär.

6 Skär tunna huden längs riktlinjen med sax eller en mattkniv.

7 Försök på peruken igen.

8 Markera alla områden som fortfarande är alltför lång för komfort, och trimma igen.

9 Ta bort eventuella markör fläckar med nagellacksremover.

Tips

  • Om du är rädd för att ta bort för mycket, dra linjen en aning bort från hårfästet. Du kan alltid trimma mer av senare, men du kan inte lägga till tunn hud tillbaka.

  

Kommentar