Hur man tar bort baksidan av en dam "Kenneth Cole Watch

April 4

Hur man tar bort baksidan av en dam "Kenneth Cole Watch


Watch ryggar är relativt små och förseglas tätt. Öppnings en är knepigt. En Kenneth Cole klocka, som en klocka från något annat märke, har en av tre olika underlag. Att förstå hur man tar bort dem kommer att hjälpa dig att avgöra om du ska försöka reparera hemma eller ta klockan till en professionell.

Instruktioner

1 Bestäm klockan tillbaka stil du arbetar med, så att du kan få rätt utrustning. En skruv av klocka har tillbaka hack runt kanten och en skruv i mitten. En presspassning tillbaka klockan är helt slät utan synliga skruvar. En fyra skruv klocka har tillbaka fyra synliga skruvar som håller plattan på plats.

2 Skaffa de verktyg som krävs för att reparera din klocka. För att ta bort en skruv från tillbaka klockan, behöver du ett fall hållare och fall öppnare. Fallet hållaren ser ut som en liten klämma och kommer att hålla klockan på plats så att du är fri att arbeta med båda händerna. Fallet öppnare ser ut som en liten spärr. För att ta bort en tryck passa tillbaka, behöver du bara ett fall kniv, som gör att du kan bända stöd från klockan. För att ta bort en fyra skruv tillbaka, behöver du en uppsättning klocka skruvmejslar med ytterst små tips.

3 Sätt klockan i fallet hållaren, om du har en skruv utanför tillbaka. Annars hålla den stadigt med ena handen.

4 Använd ett lämpligt verktyg för att ta bort ryggen. Arbeta försiktigt. Om du är alltför kraftfull, kan du skada en packning i klockan. Placera fallet öppnare synpunkt i skruvhuvudet för att avlägsna en skruv utanför tillbaka. Börja vrida skruven för att lossa den. Hitta den lilla fördjupningen på den sida av stödplattan, för att avlägsna en tryckpassning platta. Sätt i fallet kniv. Bända upp klockan. Välj en klocka skruvmejsel som passar in skruvarna på lämpligt sätt, för att ta bort en fyra skruvplatta. Vrid skruvmejseln att manuellt ta bort skruvarna och plattan.

5 Ställ ryggplattan åt sidan och några skruvar medan du arbetar på klockan.

6 Ta klockan till en Kenneth Cole butik eller en juvelerare om vid något tillfälle, tror du att du skadar klockan.


  

Kommentar