Roliga saker att göra i Miami, Florida

April 22

Roliga saker att göra i Miami, Florida


Oavsett om du är bosatt i Miami eller på semester, det finns en mängd aktiviteter att utforska. Incorporated i 1896, är Miami känd över hela världen för sina varma somrar, varma vintrar, pittoreska stränder och mångskiftande kultur. Miami är hem till teatrar, parker, professionella sportklubbar och den näst största scenkonst center i USA. Med så mycket att erbjuda, är det uppenbart varför Miami är ett populärt internationellt turistmål.

stränder

Miami är hem till 16 stränder, alla med olika karaktär. Crandon Park Beach är en tre miles lång lagun stil stranden. Perfekt för familjer denna strand har rastplatser, lekplatser, fiske, volleyboll och 13 livräddare torn. Haulover Beach Park är en kläder valfria strand som har skuggiga rastplatser, tennisbanor, en golfbana med nio hål och drakflygning området. För en avskild alternativ, har Virginia Key Beach-South naturstigar och tillåter hundar som är på koppel.

sightseeing Tours

Mångfalden av Miami visar i sina tillgängliga turer. Miami Cultural Tour hjälper dig att upptäcka historia och kultur i staden. Du kommer att besöka Little Haiti, Downtown Miami, Little Havana, Jewish Heritage, Art Deco-området och Coconut Grove. En naturskön 35 mil bilresa tar dig till Florida Everglades där airboat turer finns tillgängliga. Art Deco Tour ger dig chansen att beundra den berömda arkitektoniska stilen i South Beach.

museer

Ta med familjen till Barnens Museum för att njuta av gallerier, klasser, tvåspråkiga utställningar och resurscentrum. The Gold Coast Railroad Museum har historiska järnvägen rider och utställningar av järnvägs motorer och bilar att njuta av. Grisbukten Museum dokumenterar 1961 Invasion av Bahía de Cochinos, liksom Operation Mongoose, Kubakrisen, och den allmänna kalla kriget.

temaparker

Djur är central för Miami nöjesparker. Besökare på Parrot Jungle Island kommer att se barn orangutanger, papegojor, tigrar och krokodiler. Lion Country Safari låter besökarna kör genom parken för att uppleva den första cageless zoo i USA. Wannado City är ett rollspel temapark där barnen kan vara kockar, piloter, reportrar eller valfritt antal andra yrken. Miami Metro Zoo och Miami Seaquarium erbjuda besökare mer traditionell djur stöter uppleva och njuta av den berömda Miami väder.

parker

Ta en tur till en av Miamis parker för att ta en paus från massorna och njuta av atmosfären. Flamingo Park erbjuder besökarna en mängd olika sysselsättningar såsom en vatten lekplats, pool, tennisbanor, basketplaner, ett gym och en hund park. Everglades National Park erbjuder en mer exotisk utflykt och ger besökaren möjlighet att möta den västindiska Manatee, Florida Panther och amerikanska krokodil samt en myriad av andra djur i denna komplexa ekosystem. Frukt och Spice Park erbjuder 35 tunnland av exotiska livsmedel inklusive 75 typer av bananer och 125 typer av mango.


  

Kommentar