Hur knäcka King Crab Legs

September 9

Hur knäcka King Crab Legs


Oavsett vilka verktyg du använder för att knäcka king crab ben skal, inuti köttet läcker. För att bevara smak, är king crab ben snabblagad sedan djupfrysta direkt efter fångsten. Innan du tjänar benen, tina och sedan ånga dem tills de har fullt uppvärmd. Även de långa taggiga ben kan se skrämmande, sprickbildning kung krabba skal använder nötknäppare, skaldjur gafflar, kök saxar, eller krabba knäcka verktyg gör uppgiften lättare.

Instruktioner

Sprickbildning King Crab Ben Använda Köks Shears

1 Använda trasa blöjor eller handskar, plocka upp och hålla den varma krabba ben för att skydda handen från ryggar på krabba skal och för att inte bränna händerna. Bryt krabba benen isär vid lederna. En hel krabba ben kommer att ha minst två leder.

2 Sätt köket saxen (eller kyckling sax) i skalet sedan klippa skalet öppna hela vägen. Inga andra sprickbildning verktyg behövs när man använder köks sax för att öppna king crab ben. Sätt en skaldjur gaffel i den delade skal för att avlägsna köttet i ett enda stycke. Om det är nödvändigt att göra bort lättare dela skalet ner två sidor.

3 Använd skaldjur gaffel för att doppa krabbkött i drawn smör och för att äta köttet. Om du tjänar andra familjemedlemmar eller gäster, behöver du tillräckligt med sax för varje gäst eller du kommer att behöva dela upp benet skal före servering dem.

Sprickbildning King Crab Ben Använda nötknäppare och krabba knäcka Verktyg

4 Håll krabba benet med en handduk eller bära en handske på ena sidan. Knäcka skalet med en vanlig handhållen nötknäppare. Använd en skaldjur gaffel för att öppna skalet helt och extrahera köttet. Skaldjurs gafflar är små och de flesta har skarpa kanter mellan pinnarna.

5 För in tine på gaffeln i en ände av skalet sedan arbeta pinnen längs längden av skalet, skärning som du går. Använd gaffel för att ta bort köttet i ett stycke från insidan av skalet. Den lilla gaffeln är särskilt praktiskt för att få krabbkött av de strängare gemensamma områden.

6 Knäcka leden med nötknäppare, öppna den med gaffeln, och sedan använda gaffel att dra krabba kött från skalet och doppa den i skirat smör. Krabba knäcka verktyg fungerar på samma sätt som kökssaxar, nötknäppare, och skaldjurs gafflar Öppning king crab ben; emellertid, de kommer i dyra apparater. Du kommer att behöva en uppsättning för varje person vid middagsbordet.

Tips

  • Drawn smör och skirat smör är densamma. Lägg färsk citronsaft för citron smör eller tjäna citronklyftor med benen.
  • Pre-split king crab ben finns att köpa. Om du köper king crab ben färdigförpackade, läsa etiketten att se om de är pre-split. Också be på skaldjur räknaren om de har pre-split ben tillgängliga.

  

Kommentar