Hur att skicka presenter till en Royal Caribbean Cruise Ship

November 24

Hur att skicka presenter till en Royal Caribbean Cruise Ship


Royal Caribbean är en av de många kryssningsrederier som erbjuder dig möjligheten att skicka en gåva direkt till passagerarens hytt. Dessa gåvor kan planerad att anlända på en viss dag av gästerna vistelse, eller före ankomst. Oavsett vad tillfället, har Royal Caribbean ett urval av artiklar. Dessa kategorier sträcker sig från hytt dekorationer ätbara godsaker eller äventyr redskap för kryssning aktiviteter. När det är möjligt, beställa i god tid.

Instruktioner

1 Besök Royal Caribbean hemsida för att se de gåvor finns att köpa (se Resurser). När du har bestämt på vilken kategori av gåva, kan du dyka vidare in på webbplatsen för att hitta rätt present.

2 Samla lämplig information innan du avslutar din beställning. Du behöver partiets bokningsnummer, namn och fartygets namn. Ta del av beställnings tidsfrister för Royal Caribbean. Till exempel är cutoff för vardagar avgångar (tis-fre kl.) 7:00 EST dagen före avgång och 19:00 EST fredagen före segling för helgen avgångar (lö-måndag.). Efter cutoff, kan du skicka order till den andra dagen av segling (med vissa undantag), men du kommer att betala en $ 10 förseningsavgift. För att undvika eventuella leveransproblem, på beställning i förväg, särskilt om du vill att gåvan ska skickas på en viss dag, såsom en födelsedag eller årsdag.

3 Beställ din gåva via telefon, fax eller e-post. Från och med 2010, kan du inte beställa online. När du har beslutat om rätt present, beställa genom att ringa 800-722-5443. Du kan också ladda ner pdf-beställningsformuläret och faxa det till 800-722-5710 eller skicka den till den adress som anges på formuläret, baserat på fartygets avgång plats.

Tips

  • Om du inte kan besluta om lämplig gåva, kan du även skicka presentkort, så mottagarna kan välja sin egen gåva.
  • Bekanta dig med specifika cutoff dagar / tider. Cutoff s varierar beroende på avresedagen, plats och typ av gåva som skickas.
  • Du kommer att debiteras en förseningsavgift om du inte skicka din beställning före cutoff. Du kan inte lägga order efter den andra dagen av segling.
  • Om cutoff infaller på en federal eller företag semester, flyttar cutoff dag till dagen innan.

  

Kommentar