Hälsosamma mellanmål för barn på utomhusspel

December 1

När du packar mellanmål för en utomhus spel, är det bäst att inte ta med mat som kommer att förstöra i solen - särskilt om värmen är hög och spelet är lång. Vara praktiska - om ditt barn spelar i spelet och vill ha en mellanmål under en timeout eller paus, ta något som kan ätas med händerna och rensas upp snabbt. (Och glöm inte den antibakteriella gel.)

pakete~~POS=TRUNC Snacks

Whole Foods säljer en mängd olika paketerade, hälsosamma mellanmål för barn. Annies Homegrown är ett varumärke som fokuserar på snacks för barn som inte kan konsumera mejeriprodukter eller gluten. De gör också vegan och vegetariska snacks, och alla produkter är ekologiska. Organiska Bunny Fruit Snacks finns i flera smaker och innefattar fem individuella paket, perfekt för on-the-go småätande. Företaget gör också kanin formade kex och ett mellanmål mix. Barbara bageri varumärke är också stor när det gäller barns snacks. De Snackimal djur cookies komma i chocolate chip, snickerdoodle, vanilj, och vete-fri havregryn. Alla är gjorda med organiska korn.

Frukt & Grönsaker

Apelsiner är alltid bra mellanmål att få till ett spel - de kommer i sin egen förpackning; du behöver bara skala dem. Samma sak gäller för bananer. Äppleklyftor fungerar också fint. För att spara tid, leta efter paketerade skivor i avsnittet frukt och grönsaker i en stor livsmedelsbutik. Bag morötter och selleri för en närings packade mellanmål. (Do not bring dip om detta mellanmål är i slutet av spelet - det är för rörigt att äta under spelets gång.) Frys druvor eller blåbär i förväg så att de har tid att tina men är fortfarande svalt och uppfriskande när ätit.

andra Snacks

Arnold bröd gör nu stora lilla multigrain rullar kallade "sandwich tunnar" som bara 100 kalorier varje. Sprid jordnötssmör på ena sidan och gelé på den andra - men tunt och endast i mitten så att den inte kommer att sippra ut sidorna. Om detta låter alltför rörigt, använder banan skivor eller halverade jordgubbar i stället för gelé. Om en kylare är tillgänglig, packa vatten och juice på flaska lådor. Hårdkokta ägg, mini hel-vete bagels och säckar granola, såsom Bear Naked, gör också för att spara, lätt, utomhus snacks.


  

Kommentar